O multitudine de motive intemeiate...


Seiteninhalt:
Bild: iS_5525919_376x168.jpg
 
Bild: Detail_8_1848x168.jpg
 
Bild: iS_8027415_376x168.jpg
 

...pentru a avea NOMAPACK® in depozitele dumneavoastra

Am perfectionat dezvoltarea tehnologiei de productie a spumei sintetice industriale intr-o larga varietate de densitati, culori si forme.
60 de linii de productie ultra-moderne in Europa satisfac cerintele pietei internationale pentru solutii sintetice de ambalare. Cu o experienta de aproape 40 de ani in extrudarea spumei sintetice, garantam dezvoltarea perpetua a tehnologiei acestui sector industrial.

Tehnologia avansata de productie ne permite sa raspundem fiecaror cerinte specifice ale pietei internationale cu flexibilitate, si sa furnizam solutiile personalizate in cel mai scurt timp. O serie de metode de lucru si tehnici (extrudare, modulare, topire, frezare si procese de taiere) extind capacitatile de productie, permitand astfel oferirea de solutii de ambalare pentru fiecare cerinta specifica venita din partea oricaror clienti.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: nmc_00085_184x168.jpg
 
Bildbeschreibung:
Dupa principiul, "exista o solutie pentru orice," raspundem permanent provocarilor constante care apar in tehnologia prelucrarii materialelor sintetice. Inginerii nostri cu o calificare superioara lucreaza pentru a asigura viitorul acestei tehnoilogii, si in acelasi timp pentru a o pune in aplicare. Producem si procesom un numar semnificativ de materii prime si dezvoltam solutii care sunt optimizate pentru a satisface cerintele tehnologiilor moderne in designul produselor.