NOMAPACK®


Seiteninhalt:
Bild: Fotolia_5244621_376x168.jpg
 
Bild: nmc_00076_184x168.jpg
 
Bild: F_5446473_376x168.jpg
 

Acoperind toate suprafetele

Nenumarate produse sunt transportate si cuceresc pietele internationale.
Anumite produse sunt ieftine si dezvoltate in masa si altele sunt frumos manufacturate, dar toate iau nastere pe fondul indemanarii, si a unei dispozitii de a risca si a dezvolta o capacitate inovativa. Din aceasta cauza aceste produse merita sa fie protejate si sa ajunga intacte la destinatie.

Cand vine vorba despre ambalare, cerintele depind in totalitate de natota obiectelor de ambalat. Fie pentru industria auto, sectorul de constructii, piata de electrocasnice, sau de piata de consumabile high-tech, principalul motiv al ambalarii este de a proteja bunurile impotriva zgarieturilor, rupturilor sau deformarilor cauzate de impact.
Materiale inovative si usoare de impachetat sunt potrivite pentru toate caile de transpotr - rutier, maritim sau aerian. Acestea contribuie la salvarea energiei, a timpului si a banilor. Mai mult, este evident faptul ca o solutie de ambalare estetica aduce un plus de valoare in termeni de marketing.

Profilele NOMAPACK® ambaleaza, infrumuseteaza si protejeaza orice produs, fara exceptie. Produsele noastre standard sunt in general suficiente pentru a acoperi majoritatea cerintelor de ambalare. Dar daca produsul dumneavoastra este cu adevarat aparte si exceptional, vom analiza cu atentie forma si proprietatile specifice si vom particulariza solutiile de ambalare. Specialistii nostri vom explora problemele specifice - impreuna cu expertii dumneavoastra - si vor dezvolta solutii de ambalare perfect adaptate cerintelor particulare. In plus avem resursele de a inova procesul de productie - capacitate care reiese din entuziasmul echipei de cercetare - pentru a face fata provocarilor particulare si pentru a crea solutii din spuma aparent imposibile. Pe scurt, NOMAPACK® va avea grija ca produsul dumneavoastra sa ajunga in siguranta la clientul final.