Functions


Seiteninhalt:
Bild: F_3058752_376x168.jpg
 
Bild: function
 
Bild: F_4005939_376x168.jpg
 

NOMATEC® makes the difference

"Nothing is impossible" - this dictum can also describe the functions of NOMATEC®.
Thanks to their specifications and features NOMATEC® foams offer versatile solutions for almost all industries. Contact us and tell us your needs, together we will certainly find a solution.
Bild: Bouroullec_2_376x344.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Izolaţie

Datorită proprietăţilor acestora, soluţiile noastre cu spumă sunt perfecte pentru izolaţia termică īn multe domenii de aplicare: fie ca punţi termice pentru ferestre şi faţade īn sectorul construcţiilor, īn transportul eficient din punct de vedere energetic al agentului termic sau īn general pentru acoperirea ţevilor şi conductelor– NOMATEC® oferă izolaţii eficace şi eficiente peste tot īn lume.

Acustică


Produsele noastre de spumă joacă un rol important īn decuplarea zgomotelor. NOMATEC® se utilizează de exemplu pentru reducerea zgomotului din transportul feroviar; amortizează eficient zgomotul de paşi pe podele şi poate aduce un ajutor preţios la separarea birourilor sau spaţiilor. La autovehicule, de exemplu, NOMATEC® este utilizat īn stālpii A, B şi C.

Flotabilitate


Datorită structurii sale celulare, spuma noastră tehnică este uşoară şi totuşi stabilă. Astfel poate fi folosită īn diverse domenii unde este necesară flotabilitatea, ca de exemplu īn construcţiile navale sau pentru combaterea deversărilor petroliere, dacă este folosită ca baraj plutitor. Se utilizează şi īn aplicaţii de agrement, de exemplu ca „macaroane” pentru piscină pentru a asigura protecţia īnotătorilor.

Īmbinări de etanşare

La asamblarea segmentelor, se vor folosi īntotdeauna īmbinări pentru asigurarea dilataţiei sau a izolaţiei. Aceste īmbinări trebuie să fie etanşate pentru a fi protejate de vānt şi de condiţiile meteorologice, cu ajutorul unui produs care va adera la forma şi dimensiunea structurii originale. De exemplu, NOMATEC® este utilizat la poduri, īntre elementele prefabricate din beton, īn lucrările de cărămidă sau la căile de acces şi pistele din aeroporturi.

Protecţie fizică

Folosite la căşti, apărători, saltele pentru sărituri sau ca elemente de protecţie īn jurul şinelor de cale ferată şi al şantierelor de construcţii, produsele pe bază de spumă NOMATEC® asigură protecţia la muncă şi la joacă. Īn sporturile de īnaltă performanţă, saltele de rostologoliri,NOMATEC® protejează corpul şi īncheieturile īn mod eficient, ajutānd la evitarea rănirilor.

Confort

Spuma noastră aduce confort utilizatorilor. Fie că este vorba despre tapisarea scaunului preferat sau a saltelei pentru un somn ergonomic – NOMATEC® vă creează pur şi simplu acel confort īn plus pe care vi-l doriţi.