Expertiza si gama noastra de produse


Seiteninhalt:
Bild: material-com-1
 
Bild: material-com-2
 
Bild: material-com-3
 

Suntem atenti la nevoile dumneavoastra

Am dezvoltat pana la perfectiune tehnicile de productie a solutiilor sintetice, ajungand la cele mai diverse densitati, forme, culori si forme.
In practica, produsele se ridica la asteptarile multiplelor caracteristici functionale. Se necesita astfel diferite densitati, culori si modele. Tehnologia noastra avansata ne permite sa va oferim solutii personalizate pentru produse finite si diverse solutii. Putem dezvolta cel mai bun material si produs in colaborare cu dumneavoastra.

Ca producator inregistrat doriti sa oferiti clientilor dumneavoastra cea mai inalta calitate. Astfel aveti nevoie de cele mai bune produse de la furnizorii dumneavoastra. Produsele noastre incununeaza finalizarea procesului dumneavoastra de productie. Astfel, veti fi capabili sa oferiti clientilor dumneavoastra un produs cu durabilitate fizica si economica.

Oferim o mare varietate de solutii sintetice care sunt produse pe baza unei varietati de materiale si cu compozitii variate. Tehnologia noastra high-teach si spiritul inovator ne permit sa punem orice idee in practica.
Bild: material-com-.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: nmc_00090_184x168.jpg
 
Bildbeschreibung:
NMC Customizing - produsele noastre pot fi facute in functie de nevoile dumneavoastra

Suntem capabili sa producem solutii sintetice pentru ambalare pentru orice industrie. Am listat cateva exemple aici.
Mai mult, sunt inclusi un numar mare din clientii nostri din sectorul industrial. Impreuna cu expertii deumneavoastra, inginerii nostri vor gasi solutia perfecta pentru nevoile dumneavoastra. Chiar si imposibilul poate fi rezolvat cu ajutorul solutiilor sintetice pentru ambalare.

NOMATECŪ este versatil

NOMATECŪ protejeaza impotriva comprimarii, socurilor, impactului sau deteriorarilor abrazive, si cresc in acelasi timp confortul. Fie ca se refera la persoane sau mobila, componente sau produse finite, NOMATECŪ vine in ajutor.

Cu NOMATECŪ va puteti izola permanent produsele impotriva frigului sau a caldurii si impotriva umezelii.

NMC - ambalare care inlatura orice grija

Pe langa produsele de cea mai buna calitate, NMC va ofera o asistenta permanenta pornind de la dezvoltarea unui produs personalizat, pana la faza de distributie a produsului finit. Fie ca este vorba despre consultanta pentru proiecte, training sau servicii, cu NMC nu sunteti niciodata singur

Gasiti toate informatiile despre produse in link-urile acestui website.