Procesarea materialelor


Seiteninhalt:
matproc_1
matproc_10

Extrudarea profilelor din spumă şi a foliilor din materiale reticulate sau nereticulate este una din specialităţile noastre. Datorită experienţei īndelungate, avem capacitatea de a combina şi optimiza diferite etape de prelucrare.

matproc_2
matproc_11

Coextrudarea īnseamnă că se pot crea două proprietăţi diferite īntr-un singur proces. De exemplu, ţevile cu spumă pot fi acoperite cu un strat de PE pură. Spuma şi alte materiale pot fi de asemenea coextrudate cu culori. Posibilităţile sunt aproape infinite.

matproc_3
matproc_12

NMC deţine brevete īn ceea ce priveşte aplicarea adezivilor termoplastici şi a benzilor adezive pe profilele şi peliculele din spumă. Avem capacitatea de a aplica spumă protectoare pe vopselele finisate ale autovehiculelorcare nu va lăsa niciun fel de reziduuri la īndepărtare.

matproc_4
matproc_13

Multe din produsele standard NMC pot fi adaptate la domeniul vizat de aplicare printr-unul sau mai multe procese de laminare. Fie că este vorba de aplicarea de spumă peste spumă, de laminare de substraturi, orizontală sau verticală,directă sau indirectă – orice este posibil.

matproc_5
matproc_14

Termoformarea permite spumei să fie īncălzită şi pusă īn formă. Se pot īndeplini criterii de design extrem de complexe şi se pot fabrica chiar şi produse finite tridimensionale.

matproc_6
matproc_15

Pentru tăierea produselor, se utilizează aparate CNC cu jet de apă, cu o presiune de pānă la 3.000 de bar şi orificii de 0,15 mm de īnaltă precizie şi distribuţie optimă a tăierii. Īn plus, sunt disponibile echipamente de perforare şi frezare īn vederea respectării celor mai variate cerinţe de prelucrare.

matproc_7