Civil engineeering


Seiteninhalt:
Bild: civil_1.jpg
 
Bild: civil_2.jpg
 
Bild: civil_3.jpg
 

Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_4.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_5.jpg
 
Bildbeschreibung:
Industria ferestrelor şi faţadelor

Suntem consideraţi lideri în izolaţia ferestrelor şi faţadelor. Numele de top din această industrie utilizează produsele noastre inovatoare NOMATEC® pe bază de spumă. Prin valoarea ridicată de izolaţie termică, profilele speciale concepute pentru proiectele individuale aduc o contribuţie semnificativă la creşterea performanţei energetice şi astfel la respectarea celor mai înalte standarde.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_6.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_7.jpg
 
Bildbeschreibung:
Instalaţii şi încălzire

În locurile unde doriţi să păstraţi căldura înăuntru şi frigul afară, produsele specializate din spumă NOMATEC® sunt mereu prezente: datorită proprietăţilor termoplastice, NOMATEC® oferă o izolaţie eficientă din punct de vedere energetic pentru conductele de termoficare. În colaborare cu partenerii noştri, producem soluţii funcţionale şi de durată. În plus, fabricăm ţevi cu spumă de preizolare pentru conducte şi sectorul de termoficare. Lucrăm cu producători renumiţi de ţevi ale căror produse le preizolăm cu ajutorul calităţii testate NMC. În domeniul sistemelor de ventilaţie a clădirilor, spuma noastră asigură izolaţia termică necesară şi astfel contribuie la o ventilaţie confortabilă şi eficientă din punct de vedere energetic.
Bild:
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_8.jpg
 
Bildbeschreibung:
Bild: civil_9.jpg
 
Bildbeschreibung:
Construcţia de drumuri, piste de avioane şi şine de cale ferată

La construcţia de drumuri şi piste pentru avioane, îmbinările de dilataţie sunt umplute în vederea etanşării. Baghetele NOMATEC® garantează forma eliptică corectă a materialului de etanşare flexibil în timpul turnării. Spuma noastră echilibrează în mod eficient sarcinile mecanice şi diferenţele de temperatură, contribuind la durabilitatea învelişurilor. La fel, în construcţia de căi ferate, spuma NOMATEC® reduce propagarea poluării fonice în mediul înconjurător prin decuplarea şinelor.