Asistenţă în proiecte


Seiteninhalt:
support_3
nomatec-27_184x344.jpg

Datorită experienţei şi competenţei inginerilor şi specialiştilor noştri de proiect, putem oferi partenerilor soluţii personalizate şi avantajul unui timp scurt de livrare. Împreună putem uneori reuşi chiar imposibilul.

support_5
pad_184x344.jpg

NMC are o experienţă îndelungată în fabricarea de produse tehnice din spumă, lucrând în strânsă colaborare cu clienţii. Înarmaţi cu aceste cunoştinţe, inginerii noştri oferă asistenţă la faţa locului pentru a garanta integrarea fără probleme a produselor noastre în procesele de producţie specifice clienţilor.

support_4
iso_184x344.jpg

În cursul punerii în aplicare a proiectului, vă vom fi întotdeauna alături. Ne concentrăm în permanenţă pe problemele dumneavoastră, verificând fezabilitatea şi sprijinind implementarea. Astfel putem face orice ajustări ce se dovedesc necesare ca răspuns la orice scăpare.

support_2
Spirallosungen_184x344.jpg

Produsele noastre se pot adapta la procesul specific de producţie al companiei dumneavoastră. Astfel garantăm o producţie eficientă şi de înaltă calitate.

support_6
Detail_18B_184x344.jpg

Împreună cu partenerii noştri, suntem mereu în căutarea de soluţii care să garanteze securitatea funcţională maximă a produsului finit. De aceea, inginerii noştri vă stau la dispoziţie în orice moment, chiar şi atunci când este vorba despre întrebări cu caracter tehnic privind procesele.

support_1
nomatec_sport_184x344.jpg

O experienţă de aproape o jumătate de secol în domeniul spumei tehnice garantează partenerilor noştri o valoare adăugată reală.Utilizând cele mai recente procese de producţie, dezvoltând instrumente specifice şi având capacitatea de a se pune într-o clipă în orice situaţie, experţii noştri reuşesc să găsească soluţia perfectă pentru orice aplicaţie.

projektunter_7.jpg