Alege albul pentru decoratiunile interioare

Priceperea de a folosi albul ca tema in decoratiunile interioare poate fi o arta in sine. Daca in anumite spatii, albul poate face minuni, in altele poate fi excesiv sau obositor. Intr-o camera scaldata in alb, senzatia de rece poate fi estompata printr-o pata de culoare.

Profilele decorative albe pun in evidenta peretii, in cazul in care peretii au fost deja zugraviti in alte nuante. O camera zugravita in alb este linistitoare, relaxanta si, totodata, un suport excelent pentru arta. In acelasi timp, creeaza impresia de spatiu si amplifica luminozitatea.

baie decoratiuni interioare pe alb

Dezavantajul in cazul spatiilor mici in alb este ca acestea pot parea lipsite de personalitate. Acest lucru se intampla din cauza ca incaperile mici nu au detalii arhitecturale interesante si se evita accesorizarea lor excesiva pentru a nu parea prea incarcate, consecinta fiind o camera mica cu aspect de cutie alba plictisitoare.

Puteti evita asta experimentand culoarea – draperii, perne sau covoare colorate! Peretii albi pot deveni fundalul perfect pentru incurajarea creativitatii si, in plus, ofera libertatea de a face schimbari ori de cate ori este nevoie.

dormitor pe alb

Beneficiile folosirii albului

• Este ideal pentru afisarea artei si colectiilor deoarece permite evidentierea lucrarii, acesta fiind motivul pentru care albul este folosit in muzee si galerii de arta!

• Confera unitate intr-un spatiu in care mai multe camere ale unei locuințe sunt vizibile simultan! Utilizarea unei singure culori de perete ajuta spatiile compacte sa para mai mari.

• Albul este clasic, elegant, de bun gust si intotdeauna in tendinte! Straluceste la lumina lumanarilor, pune in valoare antichitatile si ornamentele de lemn originale. O camera decorata in alb este atemporala si durabila!

• Si vara si iarna este la fel de flexibil! Peretii albi denota seninatate si au accente luminoase, iar in timpul iernii, combinati cu lumini stralucitoare, sugereaza un decor hibernal.

• Denota curatenie si simplitate! Usurinta alegerii este dublata de faptul ca o incapere zugravita in alb pare mult mai curata si foarte tonica!

• Pune in evidenta arhitectura! Interioarele albe sunt preferate de arhitectii deoarece lipsa culorii accentueaza liniile de structurii.

• Este relaxant! Alegeti decoratiunile interioare albe sau relaxați-vă într-un dormitor alb, cu lenjerie simplă, din fibre naturale, în nuanțe palide, pentru confortul deplin.

dormitor pe alb - decoratiuni interioare

0