Articole de plaja si relaxare
 
Price
Price 3Lei - 39Lei
Caracteristici
Grosime (mm)
Latime (m)
Lungime (mm)
Pret
I

Articole de plaja si relaxare

Articole de plaja si relaxare

Oferim clienților noștri diverse forme din spumă pentru distracție, sport și agrement. Gama noastră diversificată de produse COMFY® se întinde de la jucării pentru copii de interior, de exterior, articole de înot până la produse pentru gimnastică, yoga și fitness, precum și perne de scaune pentru evenimente sportive. Sau pur și simplu produse utile pentru grădina de acasă sau pentru mașină.

Produsele COMFY® sunt confortabile, rezistente la murdărie și oferă protecție fiabilă împotriva umezelii și a frigului.

Fabricarea produselor COMFY® este garantată netoxică. Acestea respectă toate normele și standardele europene de siguranță și sunt testate în mod regulat de către institutele de testare acreditate.

Poți găsi toate produsele pentru plajă și relaxare disponibile în depozitul NMC România.

...

Unde se utilizează?
COMFY® NOODLE este partenerul ideal pe plajă, la lac sau în piscină. Datorită flexibilității și robusteții, COMFY® NOODLE sunt potrivite în special exercițiilor de reabilitare sau aerobic în apă și combină distracția și siguranța pentru copii. Cu COMFY® CONNECTOR poate fi conectată gama COMFY® NOODLE pentru a construi propriile forme fanteziste. Dezvoltarea cognitivă a copilului va fi astfel promovată prin joc.

Plăcile COMFY® sunt folosite pentru lecții de înot. Aceste panouri oferă mai mult decât distracție; ajută la întărirea mușchilor și la îmbunătățirea tehnicilor de înot.

COMFY® PONY este favoritul absolut al copiilor. Folosit de adulți oferă o protecție deosebit de bună oferind posibilități optime de antrenament în tratamente de reabilitare sau gimnastică în apă.

Cum se livrează?
Produsele noastre din spumă pentru plajă și fitness sunt printre cele mai căutate produse folosite la ambalare. De aceea avem un sortiment variat de forme în colecția fabricată în Europa și livrăm din depozitul nostru în toată România. Alege produsele de care ai nevoie din modelele disponibile, de la NMC Romania.
BAGHETA INOT COMFY NOODLE
7,81Lei Fără TVA: 6,56Lei

↳ Dimensiuni Dimensiunile pentru BAGHETA INOT COMFY NOODLE sunt de 67x160 (mm) diametru, lungime. ↳ Descriere BAGHETA INOT COMFY NOODLE este un accesoriu confortabil, utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în a..

Adaugă în Coş
BAGHETA INOT COMFY NOODLE FLUO
10,02Lei Fără TVA: 8,42Lei

↳ Dimensiuni Dimensiunile Baghetei Inot COMFY NOODLE FLUO sunt de 67x145 (mm) diametru, lungime. ↳ Descriere BAGHETA INOT COMFY NOODLE FLUO este un accesoriu confortabil, utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile ..

Adaugă în Coş
BAGHETA INOT COMFY PONY WHISTLE
15,90Lei Fără TVA: 13,36Lei

↳ Dimensiuni Dimensiunile Baghetei Inot COMFY PONY WHISTLE sunt de 67x145 (mm) diametru, lungime. ↳ Descriere BAGHETA INOT COMFY PONY WHISTLE este un accesoriu confortabil, utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sp..

Adaugă în Coş
PLACA INOT COMFY JUNIOR
32,82Lei Fără TVA: 27,58Lei

↳ Descriere PLACA INOT COMFY JUNIOR este un accesoriu de calitate ce se utilizează pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau terapie acvatică. Cu aspect ergonomic, placa permite poziții multiple ale mâinilor, oferind asiste..

Adaugă în Coş
PLUTA INOT COMFY PRO AQUAJOGGING BELT
28,25Lei Fără TVA: 23,74Lei

↳ Descriere PLUTA INOT COMFY PRO AQUAJOGGING BELT este un accesoriu de calitate ce se utilizează pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau terapie acvatică. Acest produs este perfect pentru antrenamentele de înot, oferind as..

Adaugă în Coş
PLUTA INOT COMFY KICK
13,15Lei Fără TVA: 11,05Lei

↳ Descriere PLUTA INOT COMFY KICK este un accesoriu de calitate ce se utilizează pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau terapie acvatică. Acest produs este perfect pentru antrenamentele de înot, oferind asistență pentru ech..

Adaugă în Coş
PLUTA INOT COMFY PRO SENIOR
20,99Lei Fără TVA: 17,64Lei

↳ Dimensiuni Dimensiunile PLUTA INOT COMFY PRO SENIOR sunt de 280x450x35 (mm) lățime, lungime, grosime. ↳ Descriere PLUTA INOT COMFY PRO SENIOR este un accesoriu de calitate ce se utilizează de către adulți pentru exercițiile de înot, dar și pen..

Adaugă în Coş
PLUTA INOT COMFY TWIN
38,09Lei Fără TVA: 32,01Lei

↳ Dimensiuni Dimensiunile PLUTA INOT COMFY TWIN sunt de 90x42x3 (cm) lungime, lățime, grosime. ↳ Descriere PLUTA INOT COMFY TWIN este un accesoriu de calitate ce se utilizează de către adulți pentru exercițiile de înot, dar și pentru persoanele..

Adaugă în Coş
CONECTOR SPUMA 2 GAURI COMFY La comanda
CONECTOR SPUMA 2 GAURI COMFY
3,19Lei Fără TVA: 2,68Lei

↳ Descriere Bagheta COMFY CONECTOR cu 2 GĂURI este un accesoriu ce conectează două baghete COMFY și poate fi utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă. ↳ Detalii tehnice Bagheta COMFY CONECTOR cu..

La comanda
CONECTOR SPUMA 4 GAURI COMFY La comanda
CONECTOR SPUMA 4 GAURI COMFY
7,62Lei Fără TVA: 6,40Lei

↳ Descriere Bagheta COMFY CONECTOR cu 4 GĂURI este un accesoriu ce conectează mai multe baghete COMFY și poate fi utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau suprafețe de joacă. ↳ Detalii tehnice Bagheta..

La comanda
CONECTOR SPUMA 6 GAURI COMFY La comanda
CONECTOR SPUMA 6 GAURI COMFY
9,50Lei Fără TVA: 7,98Lei

↳ Descriere Bagheta COMFY CONECTOR cu 6 GĂURI este un accesoriu ce conectează mai multe baghete COMFY și poate fi utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau suprafețe de joacă. ↳ Detalii tehnice Bagheta..

La comanda
PLACA SPUMA COMFY FLORI COMFORT
16,28Lei Fără TVA: 13,68Lei

↳ Dimensiuni Dimensiunile plăcii COMFY FLORI COMFORT sunt de 410x200x45 mm lungime, lățime, grosime. ↳ Descriere Placa COMFY FLORI COMFORT este un accesoriu de calitate ce se utilizează de către adulți și copii în activității casnice sau sportiv..

Adaugă în Coş
PLACA SPUMA COMFY PAD
9,03Lei Fără TVA: 7,59Lei

↳ Descriere Placa COMFY PAD este un accesoriu de calitate ce se utilizează pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau terapie acvatică. Acest produs este perfect pentru antrenamentele de înot, oferind asistență pentru echilibru..

Adaugă în Coş
ROLA SPUMA COMFY FOAM ROLLER
23,45Lei Fără TVA: 19,71Lei

↳ Dimensiuni Dimensiunile rolei COMFY FOAM ROLLER sunt de 410x200x45 mm lungime, lățime, grosime. ↳ Descriere Rola COMFY FOAM ROLLER este un accesoriu de calitate ce se utilizează de către adulți și copii în activității sportive sau de re..

Adaugă în Coş
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)