Articole de plaja si relaxare
 
Price
Price 3Lei - 56Lei
Caracteristici
Grosime (mm)
Latime (m)
Lungime (mm)
Pret
I

Articole de plaja si relaxare

Articole de plaja si relaxare

Oferim clienților noștri diverse forme din spumă pentru distracție, sport și agrement. Gama noastră diversificată de produse COMFY® se întinde de la jucării pentru copii de interior, de exterior, articole de înot până la produse pentru gimnastică, yoga și fitness, precum și perne de scaune pentru evenimente sportive. Sau pur și simplu produse utile pentru grădina de acasă sau pentru mașină.

Produsele COMFY® sunt confortabile, rezistente la murdărie și oferă protecție fiabilă împotriva umezelii și a frigului.

Fabricarea produselor COMFY® este garantată netoxică. Acestea respectă toate normele și standardele europene de siguranță și sunt testate în mod regulat de către institutele de testare acreditate.

Poți găsi toate produsele pentru plajă și relaxare disponibile în depozitul NMC România.

...

Unde se utilizează?
COMFY® NOODLE este partenerul ideal pe plajă, la lac sau în piscină. Datorită flexibilității și robusteții, COMFY® NOODLE sunt potrivite în special exercițiilor de reabilitare sau aerobic în apă și combină distracția și siguranța pentru copii. Cu COMFY® CONNECTOR poate fi conectată gama COMFY® NOODLE pentru a construi propriile forme fanteziste. Dezvoltarea cognitivă a copilului va fi astfel promovată prin joc.

Plăcile COMFY® sunt folosite pentru lecții de înot. Aceste panouri oferă mai mult decât distracție; ajută la întărirea mușchilor și la îmbunătățirea tehnicilor de înot.

COMFY® PONY este favoritul absolut al copiilor. Folosit de adulți oferă o protecție deosebit de bună oferind posibilități optime de antrenament în tratamente de reabilitare sau gimnastică în apă.

Cum se livrează?
Produsele noastre din spumă pentru plajă și fitness sunt printre cele mai căutate produse folosite la ambalare. De aceea avem un sortiment variat de forme în colecția fabricată în Europa și livrăm din depozitul nostru în toată România. Alege produsele de care ai nevoie din modelele disponibile, de la NMC Romania.
BAGHETA SPUMA COMFY NOODLE
7,81Lei Fără TVA: 6,56Lei

↳ Dimensiuni Dimensiunile pentru Bagheta COMFY NOODLE sunt de 67x160 (mm) diametru, lungime. ↳ Descriere Bagheta COMFY NOODLE este un accesoriu confortabil, utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă...

Adaugă în Coş
BAGHETA SPUMA COMFY PONY WHISTLE
23,51Lei Fără TVA: 19,76Lei

↳ Dimensiuni Dimensiunile Baghetei COMFY PONY WHISTLE sunt de 67x145 (mm) diametru, lungime. ↳ Descriere Bagheta COMFY PONY WHISTLE este un accesoriu confortabil, utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile î..

Adaugă în Coş
BAGHETA SPUMA COMFY NOODLE FLUO
10,02Lei Fără TVA: 8,42Lei

↳ Dimensiuni Dimensiunile Baghetei COMFY NOODLE FLUO sunt de 67x145 (mm) diametru, lungime. ↳ Descriere Bagheta COMFY NOODLE FLUO este un accesoriu confortabil, utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în ..

Adaugă în Coş
CONECTOR SPUMA 2 GAURI COMFY
3,19Lei Fără TVA: 2,68Lei

↳ Descriere Bagheta COMFY CONECTOR cu 2 GĂURI este un accesoriu ce conectează două baghete COMFY și poate fi utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă. ↳ Detalii tehnice Bagheta COMFY CONE..

Adaugă în Coş
CONECTOR SPUMA 4 GAURI COMFY
7,62Lei Fără TVA: 6,40Lei

↳ Descriere Bagheta COMFY CONECTOR cu 4 GĂURI este un accesoriu ce conectează mai multe baghete COMFY și poate fi utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau suprafețe de joacă. ↳ Detalii tehnice ..

Adaugă în Coş
CONECTOR SPUMA 6 GAURI COMFY
9,50Lei Fără TVA: 7,98Lei

↳ Descriere Bagheta COMFY CONECTOR cu 6 GĂURI este un accesoriu ce conectează mai multe baghete COMFY și poate fi utilizat ca și obiect pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau suprafețe de joacă. ↳ Detalii tehnice ..

Adaugă în Coş
PLACA SPUMA COMFY JUNIOR
32,82Lei Fără TVA: 27,58Lei

↳ Descriere Placa COMFY JUNIOR este un accesoriu de calitate ce se utilizează pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau terapie acvatică. Cu aspect ergonomic, placa permite poziții multiple ale mâinilor, oferind asistenț..

Adaugă în Coş
PLACA SPUMA COMFY PRO AQUAJOGGING BELT
55,11Lei Fără TVA: 46,31Lei

↳ Descriere Placa COMFY PRO AQUAJOGGING BELT este un accesoriu de calitate ce se utilizează pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau terapie acvatică. Acest produs este perfect pentru antrenamentele de înot, oferind asisten..

Adaugă în Coş
PLACA SPUMA COMFY FLORI COMFORT
16,28Lei Fără TVA: 13,68Lei

↳ Dimensiuni Dimensiunile plăcii COMFY FLORI COMFORT sunt de 410x200x45 mm lungime, lățime, grosime. ↳ Descriere Placa COMFY FLORI COMFORT este un accesoriu de calitate ce se utilizează de către adulți și copii în activității casnice sau ..

Adaugă în Coş
PLACA SPUMA COMFY KICK
13,15Lei Fără TVA: 11,05Lei

↳ Descriere Placa COMFY KICK este un accesoriu de calitate ce se utilizează pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau terapie acvatică. Acest produs este perfect pentru antrenamentele de înot, oferind asistență pentru echili..

Adaugă în Coş
PLACA SPUMA COMFY PAD
9,03Lei Fără TVA: 7,59Lei

↳ Descriere Placa COMFY PAD este un accesoriu de calitate ce se utilizează pentru exercițiile de înot, dar și pentru sporturile în apă sau terapie acvatică. Acest produs este perfect pentru antrenamentele de înot, oferind asistență pentru echilib..

Adaugă în Coş
PLACA SPUMA COMFY PRO SENIOR
20,99Lei Fără TVA: 17,64Lei

↳ Dimensiuni Dimensiunile plăcii COMFY PRO SENIOR sunt de 280x450x35 (mm) lățime, lungime, grosime. ↳ Descriere Placa COMFY PRO SENIOR este un accesoriu de calitate ce se utilizează de către adulți pentru exercițiile de înot, dar și pentr..

Adaugă în Coş
PLACA SPUMA COMFY TWIN
38,09Lei Fără TVA: 32,01Lei

↳ Dimensiuni Dimensiunile plăcii COMFY TWIN sunt de 90x42x3 (cm) lungime, lățime, grosime. ↳ Descriere Placa COMFY TWIN este un accesoriu de calitate ce se utilizează de către adulți pentru exercițiile de înot, dar și pentru persoanele c..

Adaugă în Coş
ROLA SPUMA COMFY FOAM ROLLER
48,09Lei Fără TVA: 40,41Lei

↳ Dimensiuni Dimensiunile rolei COMFY FOAM ROLLER sunt de 410x200x45 mm lungime, lățime, grosime. ↳ Descriere Rola COMFY FOAM ROLLER este un accesoriu de calitate ce se utilizează de către adulți și copii în activității sportive sau de re..

Adaugă în Coş
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)