Menu
Your Cart

Blog RSS Feed

28 mar. Decorațiunile interioare – micile detalii pentru marile schimbări
0 74
Decorațiunile interioare – micile detalii pentru marile schimbări Decorațiunile interioare pot îmbunătăți aspectul general al oricărei locuinței. Elementele arhitecturale precum ancadramentele, plinte..
28 mar. Ce trebuie să știi despre stilul rustic
0 186
Ce trebuie să știi despre stilul rusticStilul rustic ne aduce mai aproape natură și creează impresia de timp petrecut în aer liber. Materialele sunt lăsate cât mai nefinisate, cu grinzile de lemn expu..
28 mar. Alege albul pentru decorațiunile interioare
0 142
Alege albul pentru decorațiunile interioarePriceperea de a folosi albul ca temă în decorațiunile interioare poate fi o artă în sine. Dacă în anumite spații, albul poate face minuni, în altele poate fi..
30 mar. Panouri decorative 3D
0 561
Panouri decorative 3D Atunci când vine vorba despre propria locuință ne gândim de cele mai multe ori la confort, relaxare și timp petrecut în familie. Livingul este acea camera care ne oferă energia p..
28 mar. Rozeta decorativă – nota de eleganță a amenajărilor interioare
0 95
Rozeta decorativă – nota de eleganță a amenajărilor interioare Rozeta decorativă se înscrie în categoria acelor amenajări interioare care pot schimba total aspectul unei încăperi. NMC România vă pune ..
28 mar. Stilul minimalist în amenajările interioare
0 198
Stilul minimalist în amenajările interioareApărut în anii ’50 în artele plastice, ca o consecință a „marii depresii” provocate de criza economică, stilul minimalist a migrat ulterior în amenajările in..
28 mar. Art Deco în designul interior
0 91
Art Deco în designul interiorSinonim cu luxul și opulența, stilul Art Deco a atins apogeul popularității sale în perioada interbelică, fiind influențat de explozia grafică și industrială, și a pătru..
28 mar. Designul luminos și simplu în stil scandinav
0 112
Designul luminos și simplu în stil scandinav Simplitatea luminoasă a stilului scandinav specific țărilor nordice – Danemarca, Suedia și Norvegia – a apărut și s-a dezvoltat în designul interior în pri..
28 mar. Redefinește interioarele decorative în stil Art Nouveau
0 103
Redefinește interioarele decorative în stil Art Nouveau Dacă ești adeptul unui stil extravagant și îți dorești o casă care să iasă în evidență, orientează-te către ornamentele decorative ale stilului ..
28 mar. Amenajarea interioară elegantă în stil colonial
0 44
Amenajarea interioară elegantă în stil colonial Considerat unul dintre primele stiluri eclectice, stilul colonial a apărut în ultimele decenii ale secolului XVII și s-a dezvoltat în prima jumătate a s..
28 mar. Panouri 3D – Detaliile reflectă creativitatea!
0 77
Decorarea unui perete gol poate fi o provocare, mai ales dacă vrei să-i adaugi un strop din personalitatea ta. Cum poți crea designul perfect din detalii ?Decorarea cu panouri 3D este o modalitate exc..
28 mar. Bârnele decorative pentru un plus de naturalețe al spațiului locuit
0 54
În zilele noastre, o bună parte a timpului o petrecem în interior. Ne dorim cu ardoare să ne întoarcem la natură și să ne bucurăm de frumosul clasic și pur. Așa că este foarte important ca ceea ce ved..
Afişare de la 1 la 12 din 20 (2 pagini)