Patru idei de amenajare a dormitorului cu profile decorative

Patru idei de amenajare a dormitorului cu profile decorative

Vrei să îți amenajezi dormitorul, dar nu ai inspirație? Noi am pregătit în materialul de mai jos idei de amenajări, ce cuprind și profilele de interior utilizate de designeri celebri. Tu alegi ce amenajare te inspiră și care se potrivește stilului tău preferat. Pentru mai multe detalii despre profile interioare, ne puteți contacta la telefon 0741 588 858 – NMC România.

Interiorul, așa cum spune și Coco Chanel, este proiecția naturală a sufletului, iar noi știm că îți poți proiecta visele în realitate folosind profilele decorative de interiorexterior. În acest articol venim în ajutorul tău cu patru idei despre cum să îți amenajezi dormitorul, folosindu-te de profilele de interior.

Albastrul completat de alb

Amenajarea dormitorului în culorile albastru și alb, folosind profile de interior marca NMC România

În poza putem observa un dormitor decorat simplu, fără multe elemente de mobilier, dar unde domină combinația de alb cu albastrul marin al pereților. Designerul a păstrat aceelași stil, atât în culoare, cât și în finisaje și accente, până și tabloul fiind din același film. Rozetele de plafon de dimensiuni mici le observăm doar dacă ne uităm cu atenție. Știm că elementele mici de décor fac diferența. Ancadramentele interioare sunt primele profile arhitecturale asupra căruia ni se oprește privirea. Alături de ele, cornișa de tavan și plinta decorativă încadrează elegant pereții și știm că simplitatea pereților nu ar mai fi la fel.

Acest interior iese în evidență prin folosirea unor piese care, de sine-stătătoare, pot fi considerate simple, însă care aranjate împreună, nu fac decât să genereze un rezultat care te uimește. Aici designerul a ales să asorteze draperiile ferestrei în culoarea gri pal a pereților. Alături de profilele arhitecturale folosite: scafă de mascare a galeriei, plintă de tavan și podea, panoul decorativ 3D de pe perete, dormitorul se transformă complet.

Amenajarea dormitorului în nuanțe de gri, folosind profile de interior și panouri 3D decorative marca NMC România

Mixul dintre clasic și modern

Mai jos avem un dormitor decorat simplu, în nuanțe de crem, unde regăsim un amestec între clasic și modern, camera suprinzând prin mai multe elemente ce se îmbină perfect. Pernele în diverse culori, eleganța măsuței din dreptul geamului, felul în care ușa se încadrează în întregul design, dar și candelabrul impunător creează un design aparte. Profilele arhitecturale utilizate sunt cornișele de tavan și plinta decorativă de podea, ele completând perfect dormitorul.

Amenajarea dormitorului în nuanțe de crem, folosind profilele decorative marca NMC România

În amenajarea de mai jos, designerul a ales să transforme camera folosind elemente moderne, simple, ce conferă dormitorului un aer nou. Ce face acest dormitor aparte este decorarea acestuia folosind elemente de iluminat în formă de capsulă, o măsuță dreptunghiulară și panouri decorative 3D, vopsite în aceeași culoare verde intens, ca cea a peretelui.

Amenajarea dormitorului în nuanțe de verde, folosind panouri 3D decorative marca NMC România

Toate modelele disponibile le puteți regăsi aici. Pentru consultanță sau detalii despre produse ne puteți contacta la numărul de telefon: 0741 588 858. 

About the author

Madalina administrator

Leave a Reply