Cere ofertă personalizată pentru colțare și bosaje

Suntem o fabrică de profile decorative. Comenzile personalizate se execută, de regulă, în maximum 2 săptămâni de la plata avansului. Oferim consultanță la alegerea profilului decorativ pentru ca rezultatul final să te încânte. Vezi mai jos formularul de comandă. Dacă profilul dorit de tine nu se regăsește în lista de mai jos, trimite-ne un mesaj cu detalii și schițe, prin e-mail, la [email protected]. Sau, ne poți da un telefon la numărul 0741 588 858 – NMC Romania.

Colțarele decorative sau bosajele, cum mai sunt cunoscute, sunt alegerea perfectă pentru a evidenția fațadele caselor și colțurile exterioare ale clădirilor, oferindu-le o notă de eleganță.

De ce să alegi colțarele de exterior sau bosajele de la NMC Romania?

Colțarele decorative și bosajele din polistiren expandat de înaltă densitate acoperite cu material compozit redefinesc ambianța amenajărilor exterioare prin accente estetice și conferă fațadelor o notă originală. Se pot personaliza în fabrica noastră. Sunt rezistente la condițiile noastre climatice. Se aleg în combinație și în relație cu celelalte produse pentru exterior: ancadramentele pentru fereastră, solbancuri, brâuri și cornișe de exterior. Le poți găsi pe toate în depozitul NMC România.

Înainte de a completa formularul

Decorarea exterioară a unei fațade poate include bosaje și colțare.

Pentru o ofertă personalizată este necesar să precizați în formularul de mai jos, printre altele, modelul preferat de bosaj sau colțar (pe care le identificați pe nmcromania.ro). De asemenea, pentru calculul prețului este necesar să precizați înălțimea ce va fi acoperită precum și dimensiunile profilului.

Recomandări privind dimensiunile colțarului

Dimensiuni utile: înălțime H, grosime G, lățime L1, lățime L2.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 3 files.
Maximum 3 fișiere. Fișiere acceptate: jpg, png, pdf