Servicii

NMC România este lider de piață atunci când vorbim despre finisaje interioare și exterioare, fiind unicul importator din Belgia, ce produce la cea mai înaltă calitate  profile de interior. Suntem conștienți de faptul că alegerea profilelor decorative potrivite pentru casa unde locuiești sau spațiul comercial pe care vrei să-l amenajezi, poate fi o adevărată provocare. Din dorința de a-ți oferi o experiență aparte de cumpărare, echipa NMC România caută în permanență soluții custom de design interior și exterior, venind la dispoziția ta cu un serviciu gratuit de consultanță profesionistă:

Serviciul de consultanță profesionistă

Pentru echipa NMC România, fiecare client este tratat ca un partener căruia îi acordăm toată atenția noastră și ne dedicăm oricât de mult este nevoie pentru a fi siguri ca proiectul este un succes memorabil. Știm că sunt momente când rămâi fară idei, tocmai de accea suntem alături de tine cu cele mai bune soluții de design, potrivite stilului pe care ți-l dorești. Indiferent că vorbim despre decorarea unei case sau unui apartament sau poate este vorba despre reamenajarea unui spațiu comercial, noi te ajutăm să-ți alegi elementele de decor care se potrivesc perfect spațiului tău.

Fie că este vorba și de o simplă curiozitate în ceea ce privește detaliile despre materiale sau modalitatea în care se montează profilele noastre, echipa NMC România îți stă la dispoziție. Consultanții noștri dedicați te ajută cu entuziasm, dăruire și profesionalism, ținând cont de stilul tău, de buget și de preferințele tale, rezultatul fiind unul care să ȋți depășească imaginația. Poți să facem asta la telefon sau ne poți vizita showroom-ul nostru din str. Comerțului – Complex Mega Company, Autostrada București-Pitești, km 13, București. La showroom vei putea vedea toate produsele din portofoliul NMC România, vei putea răsfoi cataloage și te vei convinge de calitatea premium a mostrelor noastre.

NMC România înseamnă cea mai bună calitate pentru ornamente de design profesional și un partener de nădejde pentru proiectul tău!

NMC_02_000026_lowres-768x1024Servicii

Ai un proiect de (re)amenajare ce necesită o cantitate mare de materiale?

Cere o ofertă pentru mai multe informații despre preț și stocul disponibil la +4 0741 588 858 sau trimite un e-mail pe [email protected]