Între imagini de revistă și costuri reale


Atunci când vă gândiți să începeți o amenajare, este bine să o faceți în mod asumat și fară să încercați să faceți rabat de la calitate. Înainte de toate trebuie să puneți pe hârtie costurile reale ale proiectului dumneavoastră: a materialelor necesare, a oamenilor care vor lucra pentru punerea în practică a proiectului și a timpului dumneavoastră pe care vi-l permiteți să îl alocați amenajării. Este foarte important să alocați timp. Altfel, rezultatele vă vor descumpăni.

Dacă ajungeți la concluzia că nu vă ajung banii, mai bine amânați proiectul pentru un timp. Calitatea nu are niciun fel de relație cu cele mai bune prețuri de pe piață. Prețuri care se dovedesc într-un final a fi extrem de păguboase. Pentru că produsele ieftine se strică repede și veți fi nevoiți să le înlocuiți.

Vă exemplificăm mai jos trei bugete orientative pentru a avea un punct de discuție cu cei care își doresc cu adevărat să își amenajeze casa cu profile decorative de la NMC România și nu știu în ce termeni financiari o pot face. Să țineți cont că vorbim de cantități orientative. Acestea pot diferi în funcție de dimensiunea fiecăriu proiect.


Cornișe și plinte în camera albastră


În fotografia de mai sus avem o amenajare pe cât de reușită, pe atât de simplu de obținut. Și asta nu la modul declarativ. Dacă aveți informațiile corecte, jumătate din proiect este ca și realizat. Astfel, profilele decorative de la NMC România care au fost folosite în imagine sunt următoarele:

  • Cornișă – AD21 – 5 bucăți.
  • Plintă – FL1 – 6 bucăți.

Dacă vi se pare prea simplu, vă spunem că nu e nimic în neregulă. Să țineți cont că numărul de bucăți se referă la ceea ce este vizibil în fotografie și nu depășește perimetrul camerei albastre.


Un hol sofisticat în care puteți zăbovi fără să dați explicații

Numai cine nu are un hol sofisticat nu a cunoscut bucuria unei discuții tihnite, atunci când îți conduci invitații. Invitați care se vor da cu greu duși la casele lor. Pentru că vor dori să admire proporțiile amenajării în tihnă.


Nevoile reale pentru obținerea imaginii din fotografia de mai sus sunt următoarele:

  • Brâu WL1 – 5 bucăți. 
  • Brâu Z13 – 5 bucăți.
  • Plinta FL2 si FL6, câte 8 bucăți din fiecare.
  • Materiale folosite pentru tavan: brâu WL1 – 31 de bucăți  și rozeta decorativă R13 – 1 set.

Știm că par multe și oarecum complicate. Vă asigurăm că în realitate proiectul este fezabil cu puțină voință și răbdare. Rezultatul este cel care obligă la o aplecare mai elaborată asupra amenjarii.


Realitatea exterioară


Și ultima fotografie este pentru o amenjare exterioară. Vă spunem de ce aveți nevoie pentru fereastra din imagine exact pentru a vedea mai bine cum trebuie să gândiți un proiect.



Astfel, pentru fereastră au fost folosite:

  • ancadramente NA104 – 3 bucăți. 
  • solbanc REFA11 – 1 bucată. 


Pentru consultanță sau detalii despre produsele din imagini ne puteți contacta la +4 0720533660.