Capitel coloana decorativa DOMOSTYL® DCI2 Ionic
 

Capitel coloana decorativa Domostyl DCI2 Ionic 140x280

  • 1.351,59Lei

Capitel coloană decorativă de exterior DOMOSTYL DCI2 IONIC este un produs fabricat de NMC Belgia. De culoare alb mat, poate fi vopsit în orice culoare, fiind perfect pentru decorarea camerei. Mai multe informații în descriere.

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Fără TVA: 1.135,79Lei

Disponibilitate: La comanda

Gama: DOMOSTYL

Cod produs: DCI2

Etichete:  capitelcapitel coloana exteriorpilastrucapiteluribaza coloana exterior

Dimensiuni

Dimensiunile capitelului coloanei decorative de exterior DOMOSTYL DCI2 IONIC sunt de 140x280(mm) înălțime, lățime.

Stil

Capitelul decorativ de exterior DOMOSTYL DCI2 IONIC este folosit împreună cu coloana și baza decorativă pentru a completa ambianța exterioară prin accente antice, mediteraneene și coloniale, conferind clădirii tale o notă unică. Acest produs este realizat 100% din materiale cu amprentă ecologică mică, nepoluante și sigure pentru locuința ta. Coloana decorativă DOMOSTYL DCI2 IONIC ar putea fi o opțiune de luat în seamă, acesta având o formă unică, aparte, ce se potrivește cu nevoile dumneavoastră.

Material

Acest profil decorativ este produs de NMC Belgia și este confecționat din poliuretan, are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri. Toate produsele NMC România au calitate premium.

Cum se lipește, cum se îmbină, cum se chituiește

Lipirea este asigurată de adezivul profesional de profile decorative interior (ADEFIX sau ADEFIX PLUS) capabil să asigure aderența diverselor produse pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn). Adezivii sunt ușor de aplicat și pot fi vopsiți după întărire. Pentru îmbinări puteți folosi adezivul de îmbinare pentru profile decorative poliuretan - ADEFIX PLUS. Acest adeziv pentru ornamente decorative este cea mai bună soluție pentru fixarea între profile, cât și de stratul suport pe care sunt aplicate.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de exterior.

Cum se vopsește

Capitel coloana decorativă de exterior DOMOSTYL DCI2 IONIC poate fi vopsită în orice culoare folosind o vopsea fară solvent pentru a se armoniza perfect cu restul încăperii în care este montat. Se recomandă vopsirea folosind o vopsea acrilică, pe bază de apă, fără solvent.

Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: montaj specializat. Montajul este recomandat să fie făcut de către echipe specializate pentru acest tip de lucrări, cu muncitori calificați care cunosc materialele și tehnologia de aplicare. Detalii suplimentare sunt disponibile și în instrucțiunile de montaj. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Caracteristici
h 110
Înălțime (mm) 140
Lățime (mm) 285
Pret . Bucata