COLOANA DECORATIVA NFC104

Model: NFC104 - coloana din polistiren de exterior. Adro-Decor: producator de coloane din polistiren cu rasina si nisip cuartos.

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Disponibilitate: La comanda

Gama: ADRo - Decor

Cod produs: NFC104

Coloana patrata simpla sau canetala cu un model ce poate fi integrat usor in designul oricarei locuinte.

Grosimea minima a polistirenului din care este alcatuita coloana ce va fi aplicata pe stalpul existent este de 3 cm, asadar daca aveti un stalp cu diametrul de 30 cm, dupa aplicare coloanei decorative diametrul stalpului va fi de minim 36 cm, iar baza si capitelul vor avea aproximativ 45 cm.

Pentru coloanele canelate, grosimea minima este de 6 cm.

Coloana este realizata din polistiren acoperit cu un amestec de compusi pe baza de rasini sintetice, minerale cuartoase si calcaroase, aditivi si apa.

Vopsirea trebuie realizata cu vopsea acrilica de exterior si in prealabil aplicat un strat sau doua de amorsa. Vopseaua ADRo-Optim este o vopsea superlavabila speciala, de fatada, pentru exterior. Este o dispersie apoasa de rasini sintetice, minerale, aditivi si apa.

Va recomandam pentru lipire adezivul de profile decorative exterior ADRo-Fix, un adeziv de exterior, capabil sa asigure aderenta diverselor produse la fatadele exterioare. 

Pentru imbinari puteti folosi adezivul de imbinare pentru profile decorative polistiren-poliuretan AKFIX. Acest adeziv poliuretanic este cea mai buna solutie pentru fixarea intre profile, cat si de stratul suport pe care sunt aplicate.

Ultima etapa este cea de chituire cu ajutorul produsului ADRo – Quartz, un adeziv care prin compozitia sa, asigura polistirenului rezistenta mecanica si chimica. Se foloseste pentru acoperirea profilelor si placilor decorative. Avand în vedere ca este necesara imbinarea acestor elemente decorative, dar si pastrarea uniformitatii suprafetei exterioare, chituirea la nivelul rosturilor se face cu materialul compozit de acoperire.

Aceste produse le puteti gasi la noi pe site la sectiunea “Materiale finisare si montaj pentru exterior” in categoria profilelor de exterior.

Caracteristici
Pret Bucata