Comanda se poate face prin mai multe metode:
- magazinul online
- e-mail
- la telefon: 021.319.35.35 
- personal la sediul firmei: Str Comertului, Chiajna, Ilfov -Complex Mega Company, Autostrada Bucuresti-Pitesti, km13 

Metodele de plata sunt:

- numerar la sediul firmei daca se doreste ridicarea produselor de la depozit.
- ramburs daca se doreste livrarea produselor prin curier (se adauga taxe suplimentare peste costul transportului pentru virarea banilor de catre Fan Curier in contul firmei )
- prin transfer bancar OP (produsele se livreaza dupa confirmarea platii)

Marfa odata achitata, se ridica in ziua platii.

Neconfimarea comenzii

Daca ati facut comanda online sau prin e-mail, chiar daca ati primit un e-mail de inregistrare a comenzii dar nu ati fost contactat de operatorii nostrii pentru validare, sunati la unul din numerele afisate pe site, deoarece probabil au intervenit anumite probleme in functionarea serverului sau site-ului. Comenzile care NU pot fi validate telefonic de catre operatorii nostri NU vor fi livrate.

Termene de livrare

Atunci cand produsele se afla pe stoc, livrarea se face in 24 ore de la primirea platii.
In cazul in care produsele nu se afla pe stoc exista doua situatii:
- comanda externa in cazul Deco Pro (termen de livrare 14 zile lucratoare)
- comanda productie in cazul productiei proprii, gama ADRo (termen de livrare 7-10 zile lucratoare)

Pachetele sunt expediate prin Fan Curier. Daca preferati livrarea prin alt curier, va fi aplicat un cost adițional, asa ca va rugam sa ne contactati inainte de a alege aceasta metoda. Costul transportului poate varia in functie de greutatea totala a pachetului.

Luam masuri speciale pentru a proteja obiectele fragile. Cutiile sunt generos dimensionate și articolele dumneavoastra sunt bine protejate.

Cu toate acestea, NMC STIL DISTRIBUTION SRL isi rezerva dreptul de a mari timpul de livrare in situatii speciale cu anuntarea clientului in prealabil. 

Returnarea produselor

Conform legislatiei in vigoare, puteti renunta la produsul cumparat in termen de 14 de zile de la primirea acestuia, cu o notificare scrisa catre compania noastra in prealabil.
Produsul returnat trebuie sa fie intact si in aceeasi stare in care a fost expediat, inclusiv ambalajul. Nu se pot returna produse deteriorate, murdare sau care au fost modificate la cererea clientului.

In situatia in care se constata ca la livrarea prin curier, marfurile sunt deteriorate, clientul are obligatia sa completeze un proces verbal semnat de angajatul firmei de curierat. Abia dupa aceea refuza produsul deteriorat, urmand sa-i fie livrat altul in loc pe baza procesului verbal.

Plata transportului la returnarea produselor este suportata de catre client.

Reclamatiile ulterioare nu mai sunt luate in considerare.