DESCRIEREA COMPANIEI

In 2004 s-a infiintat Art Design Deco Stil, companie care activa in importul si distributia materialelor pentru decoratiuni si finisaje in constructii din Romania.

In 2009 pe fondul dezvoltarii date de sistemul eficient de management, principalul colaborator extern, NMC, si-a exprimat dorinta de a intra in parteneriat cu Art Design Deco Stil. Rezultatul acestei fuziuni este NMC ROMANIA.

NMC a fost fondata in 1950, compania reusind sa se extinda pe toate continentele, avand in prezent peste 1200 de companii subsidiare si fiind lider international in dezvoltarea, producerea si distributia de produse din acest domeniu.

Cei 50 de ani de experienta in domeniul extrudarii derivatilor de polimeri se constituie ca o garantie a calitatii produselor NMC si a profesionalismului serviciilor oferite.

CU CE NE OCUPAM

NMC Romania este una dintre cele mai importante companii de pe piata profilelor decorative pentru interior si exterior, a pardoselilor pentru exterior (decking), a panourilor decorative pentru pereti, a solutiilor pentru izolare, dar si a celor pentru ambalare industriala.

Profilele pe care le produce NMC Romania, sunt din polistiren expandat sau polistiren extrudat, acoperit cu strat protector extrem de rezistent, care are la baza praf de marmura si rasina acrilica.

Linia de productie din Romania ofera o flexibilitate sporita in relatia cu potentialii clienti datorita faptului ca pe langa gama standard, profilele pot fi produse la comanda pentru a satisface cele mai diverse gusturi arhitecturale.