Decoratiunile interioare – mici detalii pentru mari schimbari

Decoratiunile interioare pot imbunatati aspectul general al oricarei locuintei. Elementele arhitecturale precum ancadramentele, plintele, cornisele sau panourile decorative sunt cele care conteaza si definesc stilul si personalitatea unei locuinte, conferind detalii si profunzime unei incaperi.

cornisa tavan acasa

Indiferent daca doriti sa infrumusetati sau sa schimbati stilul unui spatiu, decoratiunile interioare vor oferi acestuia mai multa personalitate si o identitate ce nu va putea fi trecuta cu vederea. Folosita la imbinarea dintre perete si podea, plinta decorativa ascunde goluri intre finisaje, protejandu-le. In mod traditional, plinta era alcatuita din trei parti separate, dar, in prezent, plintele sunt facute dintr-o singura piesa pentru o estetica mai curata si mai apropiata de stilul contemporan.

restaurant decoratiuni interioare

Panourile decorative permit modelarea si infrumusetarea cu stil a locuintei, oferind numeroase optiuni creative si efecte vizuale deosebite. Variantele de panelare sunt numeroase si au avantajul ca pot fi vopsite in culoarea dorita pentru amenajarea locuintei.

Ancadramentele reprezinta metoda traditionala de incadrare a ferestrelor si usilor cu ajutorul pieselor laterale, superioare si inferioare separate. Deoarece fiecare piesa este distincta, ornamentul poate fi bogat detaliat. Piesele pot fi achizitionate separat permitand crearea unui profil cu aspectul pe care il veti dori. Ancadramentul usilor, asemenea celui al ferestrelor, poate fi realizat din piese separate, ele facand parte din aceeasi categorie de profile.

ornamente pereti living

Braul decorativ evidentiaza talia peretilor, protejaza peretii, dar poate indeplini rolul de platforma pentru etalarea obiectelor de arta, chiar daca nu este mereu aproape de partea superioara a peretelui.

Cornisa imbina peretii cu tavanul avand capacitatea de a modela si a defini tranzitia intre acestea. Ca si in celelalte situatii, alegerea profilelor si a dimensiunilor sunt aproape nelimitate.

birou plinta decorativa

0