Despre noi

NMC ROMANIA – UN SUCCES ANUNTAT

La inceput a fost Art Design Deco Stil SRL. Se intampla in anul 2004. Am acumulat experienta in domeniul decoratiunilor si finisajelor in constructii, iar in anul 2007 am stabilit un parteneriat cu NMC Belgia. Astfel, am devenit reprezentantii brandului NMC pentru profile decorative premium pentru interior, destinate profesionistilor.

Din 2009, compania romaneasca a devenit subsidiara a NMC S.A., fondata in Belgia in 1950. Exista in jur de 1650 de companii colaboratoare care deservesc clienti din peste 120 de tari. Asa ca experienta din spatele siglei este puternica si asumata.

NMC Romania a ajuns de ani buni in topul companiilor de pe piata decoratiunilor si finisajelor de constructii din Romania.


CE NE PREOCUPA ZI-LUMINA

Atunci cand devii o voce in dezvoltarea, productia si distributia de solutii in domeniul tau, cuvintele cheie care te definesc sunt progres si inovatie.  Compania NMC produce cu succes profile decorative pentru interior si exterior – plinte, cornise, rozete, ancadramente, solbancuri, panouri decorative, coloane decorative, pardoseli pentru exterior (decking), izolatii tehnice sau ambalaje industriale. Stim ca denumirile sunt tehnice. Le puteti vedea exemplificate in fotografii pe site-ul companiei: www.nmcromania.ro . Veti descoperi ca le-ati admirat de nenumarate ori, doar ca nu stiati cum se numesc si cum pot fi obtinute. In total, sunt peste 800 de profile de interior si exterior. De altfel, NMC Romania produce profile decorative pentru exterior si la comanda. Acestea pot fi personalizate, in functie de cerinte.

Clientii pretentiosi sunt printre preferatii nostri deoarece ne raportam strict la calitate, fara compromis. Ne adresam tuturor celor care vor sa construiasca, amenajeze ori renoveze locuinta proprie, cladiri de birouri ori alte tipuri de imobile.

Pentru noi este important ca rezultatele muncii lor, alaturi de produsele noastre sa fie impecabile: rezistente si eficiente. Monitorizam cu atentie calitatea produselor NMC Romania si impunem cele mai inalte standarde de calitate. Fiecare pas al businessului nostru este atent supravegheat: de la depozitarea si livrarea produselor si pana la serviciile oferite clientilor. Stim cat de important este sa fim maleabili. Astfel, daca o parte dintre produsele noastre sunt de serie, propunem si optiuni disponibile la comanda, pentru ca acestea sa poata fi aplicate oricaror suprafete si planuri.

Dintotdeauna clientii NMC Romania au fost tratati ca parteneri de business. Colaboram cu ei pentru a gasi produse si solutii de implementare care sa se potriveasca cu un maxim de acuratete proiectelor pe care le au.


CALITATEA PRODUSELOR ESTE CEA CARE FACE DIFERENTA

NMC Romania va ofera solutii viabile si de calitate pentru amenajarile exterioare si interioare. Producem in Romania profile pentru exterior din polistiren extrudat si expandat de inalta densitate acoperit cu un amestec de compusi pe baza de rasini sintetice, minerale cuartoase si calcaroase, aditivi si apa. Credem ca este foarte important ca un produs sa imbine tehnologia – care este intr-o continua schimbare – cu frumosul aducator de eleganta.

Calitatea produselor pe care le gasiti la NMC România este data de rezistenta acestora in timp si de standardele inalte la care sunt produse. Grupul NMC are o traditie indelungata a provocarilor indraznete, traditie pe care NMC Romania o respecta si urmeaza pas cu pas.

Fiecare client este important pentru noi. Va incurajam sa fiti proprii creatori de frumos. Noi va oferim produsele de care aveti nevoie si servicii de consiliere profesionala in alegerea acestora. Va punem la dispozitie solutii de arhitectura si design pentru orice fel de amenajare.