Intre imagini de revista si costuri reale

Atunci cand va ganditi sa incepeti o amenajare, este bine sa o faceti in mod asumat si fara sa incercati sa faceti rabat de la calitate. Inainte de toate trebuie sa puneti pe hartie costurile reale ale proiectului dumneavoastra: a materialelor necesare, a oamenilor care vor lucra pentru punerea in practica a proiectului si a timpului dumneavoastra pe care vi-l permiteti sa il alocati amenajarii. Este foarte important sa alocati timp. Altfel, rezultatele va vor descumpani.

Daca ajungeti la concluzia ca nu va ajung banii, mai bine amanati proiectul pentru un timp. Calitatea nu are niciun fel de relatie cu cele mai bune preturi de pe piata. Preturi care se dovedesc intr-un final a fi extrem de paguboase. Pentru ca produsele ieftine se strica repede si veti fi nevoiti sa le inlocuiti.

Va exemplificam mai jos trei bugete orientative pentru a avea un punct de discutie cu cei care isi doresc cu adevarat sa isi amenajeze casa cu profile decorative de la NMC Romania si nu stiu in ce termeni financiari o pot face. Sa tineti cont ca vorbim de cantitati orientative. Acestea pot diferi in functie de dimensiunea fiecariu proiect.

Cornise si plinte in camera albastra

In fotografia de mai sus avem o amenajare pe cat de reusita, pe atat de simplu de obtinut. Si asta nu la modul declarativ. Daca aveti informatiile corecte, jumatate din proiect este ca si realizat. Astfel, profilele decorative de la NMC Romania care au fost folosite in imagine sunt urmatoarele:

Daca vi se pare prea simplu, va spunem ca nu e nimic in neregula. Sa tineti cont ca numarul de bucati se refera la ceea ce este vizibil in fotografie si nu depaseste perimetrul camerei albastre.

Un hol sofisticat in care puteti zabovi fara sa dati explicatii

Numai cine nu are un hol sofisticat nu a cunoscut bucuria unei discutii tihnite, atunci cand iti conduci invitatii. Invitati care se vor da cu greu dusi la casele lor. Pentru ca vor dori sa admire proportiile amenajarii in tihna.

chenare decorative si brauri hol

Nevoile reale pentru obtinerea imaginii din fotografia de mai sus sunt urmatoarele:

Stim ca par multe si oarecum complicate. Va asiguram ca in realitate proiecul este fezabil cu putina vointa si rabdare. Rezultatul este cel care obliga la o aplecare mai elaborata asupra amenjarii.

Realitatea exterioara

Si ultima fotografie este pentru o amenjare exterioara. Va spunem de ce aveti nevoie pentru fereastra din imagine exact pentru a vedea mai bine cum trebuie sa ganditi un proiect.

ancadrament si solbanc decorativ casa

Astfel, pentru fereastra au fost folosite:

Lasă un comentariu

0