Price
Price 14Lei - 348Lei
Brand
Caracteristici
Greutate
Pret

Materiale si Accesorii

Materiale si Accesorii

NMC Romania îți oferă și adezivi de lipire și îmbinare pentru profile de interior, adezivi pentru tapet, benzi reflectorizante pentru profilele cu LED, unelte și scule de tăiere.

De ce să alegi adezivii și materialele noastre?
Adezivii sunt recomandați de noi în urma testelor și experiențelor acumulate de-a lungul timpului. De asemenea, sculele și uneltele selectate în această secțiune dau cele mai bune rezultate la decuparea profilelor. Adezivi de lipire și îmbinare pentru profile de interior, unelte și scule de tăiere, le poți găsi pe toate în depozitul NMC Romania. ...

Unde se utilizează?
Adezivii pot fi folosiți pentru lipirea profilelor decorative cum ar fi plinte, lambriuri, baghete, rozete, precum și a accentelor 3D si placilor decorative.
Adezivii de îmbinare se folosesc la îmbinarea a două profile decorative. Sunt foarte aderenți pe straturi poroase, ușor de aplicat, excesul se șterge ușor după aplicare, se pot vopsi după întărire.

Cum se montează?
Oferim gratuit consultanță pentru alegerea tipului și cantității de adezivi, pentru alegerea uneltelor și sculelor necesare la montaj.
Adezivul de lipire asigură aderența diverselor elemente la suprafața de montaj și montarea rapidă și eficace a profilelor.
Adezivii de îmbinare sunt foarte aderenți pe straturi poroase, sunt elastici, ușor de aplicat, excesul se șterge ușor după aplicare, se pot vopsi după întărire.

Cum se livrează?
Adezivii sunt disponibili în ambalaje variate cu volume diferite. În funcție de cantitatea de profile ce se montează alegeți volumul necesar de adezivi. Oferim consultanță gratuită. Producem direct sau importăm adezivi și materiale. Livrăm din depozitul nostru în toată România. Alege din site adezivii de lipire și îmbinare pentru profile de interior, adezivii pentru tapet, benzile reflectorizante pentru profilele cu LED, uneltele și sculele de tăiere, marca NMC Romania.

Adeziv imbinare ADEFIX PLUS 290ml
164,04Lei Fără TVA: 137,85Lei

↳ Cantitate Adezivul ADEFIX este disponibil la 290 ml. ↳ Descriere Adezivul pastă pentru profile decorative ADEFIX PLUS tub se utilizează la îmbinarea profilelor și ornamentelor decorative din polistiren și poliuretan. Are aderență foarte bună pe..

Adaugă în Coş
Adeziv lipire ADEFIX 310ml
42,39Lei Fără TVA: 35,62Lei

↳ Cantitate Adezivul ADEFIX este disponibil la 310 ml. ↳ Descriere Adezivul pastă pentru profile decorative ADEFIX tub se utilizează la lipirea profilelor și ornamentelor decorative din polistiren și poliuretan. Are aderență foarte bună pe substr..

Adaugă în Coş
Adeziv profile decorative polistiren ADRo-EPS tub 280 ml
14,99Lei Fără TVA: 12,60Lei

↳ Cantitate Adezivul ADRo-EPS este disponibil la 280 ml. ↳ Descriere Adezivul pentru profile decorative din polistiren ADRo-EPS tub este un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase, aditivi și apă. Se folos..

Adaugă în Coş
Adeziv profile decorative polistiren ADRo-EPS 1.5kg
24,29Lei Fără TVA: 20,41Lei

↳ Cantitate Adezivul ADRo-EPS este disponibil la 1,5 KG. ↳ Descriere Adezivul pentru profile decorative din polistiren ADRo-EPS este un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase, aditivi și apă. Se folosește..

Adaugă în Coş
Adeziv profile decorative polistiren ADRo-EPS 4 KG
61,09Lei Fără TVA: 51,34Lei

↳ Cantitate Adezivul ADRo-EPS este disponibil la 4 KG. ↳ Descriere Adezivul pentru profile decorative din polistiren ADRo-EPS este un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase, aditivi și apă. Se folosește p..

Adaugă în Coş
Fierastrau dur si PU 60cm
185,52Lei Fără TVA: 155,90Lei

↳ Dimensiuni Fierăstrăul polistiren are dimensiunile 600x0,85(mm) lungime, grosime. ↳ Descriere Fierăstrăul special pentru tăierea profilelor decorative din poliuretan și polistiren de înaltă densitate are dinți medii, ce vă permite să faceți tăi..

Adaugă în Coş
Cutie taiere AD Mitre Box Cutie taiere AD Mitre Box La comanda
Cutie taiere AD Mitre Box
347,39Lei Fără TVA: 291,93Lei

↳ Dimensiuni Cutia pentru tăiere AD MITRE BOX are dimensiunile de: 27.5 cm inaltimea pe spate, 17.5 inaltimea pe fata, 40 cm lungime, 27 cm latime. Se pot taia profile pana la 27-28 cm.Cutia se foloseste doar cu fierastrau cu lama de 60 cm..

La comanda
Accesorii prinderi profile decorative ARSTYL Z99
26,79Lei Fără TVA: 22,52Lei

↳ Informații produs Într-un pachet sunt 100 de bucăți de accesorii prindere profile decorative ARSTYL Z99. ↳ Utilizare Accesoriile pentru prinderea profilelor decorative ARSTYL se utilizează pentru prinderea profilelor de interior de dimensiuni m..

Adaugă în Coş
Banda reflectorizanta 50x500
59,78Lei Fără TVA: 50,23Lei

↳ Dimensiuni Banda reflectorizantă are dimensiunile 50x500 (mm) sul. ↳ Descriere Banda reflectorizantă se utilizează pe interiorul cornișei pentru a amplifica lumina profilului cu bandă LED. Banda reflectorizantă este compatibilă cu profilele de ..

Adaugă în Coş
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)