Materiale si Accesorii Exterior
 
Price
Price 11Lei - 2049Lei
Brand
Caracteristici
Cantitate per Cutie 1
Culoare
Greutate
Pret

Materiale si Accesorii

Materiale si Accesorii

În afara profilelor, NMC Romania îți oferă și vopseluri, amorse, adezivi de lipire, chituire și îmbinare pentru profile de exterior, unelte și scule de tăiere.

De ce să alegi adezivii și materialele noastre?
Adezivii sunt recomandați de noi în urma testelor și experiențelor acumulate de-a lungul timpului. De asemenea, sculele și uneltele selectate în această secțiune dau cele mai bune rezultate la decuparea profilelor. Adezivi de lipire, chituire și îmbinare pentru profile de exterior, unelte și scule de tăiere, le poți găsi pe toate în depozitul NMC Romania. ...

Unde se utilizează?
Adezivii sunt special recomandați pentru trei tipuri de utilizări: lipire (Domostyl Hybrid, ADRo-Fix, ADRo-Kit ), îmbinare (Domostyl Hybrid, ADRo-Kit) și chituire (ADRo-Quartz). Adezivii de lipire pot fi folosiți pentru lipirea profilelor decorative cum ar fi ancadramente, termosisteme decorative, solbancuri, capiteluri, precum și a accentelor 3D și plăcilor decorative. Suprafețele suport sunt tencuieli, beton, zugrăveli, ciment, ipsos. Unele produse asigură o aderență foarte bună și pe suporturile sintetice de tip polistiren, PVC, OSB, poliamidă, fibre de sticlă, material epoxidice. Totuși, acești adezivi nu pot fi folosiți pentru fixare pe sticlă, polietilenă, polipropilenă, respectiv teflon.
Adezivii de îmbinare se folosesc la îmbinarea a două profile decorative. Sunt foarte aderenți pe straturi poroase, ușor de aplicat, excesul se șterge ușor după aplicare, se pot vopsi după întărire.
Adezivii de chituire (ADRo-Quartz) se utilizează la chituirea îmbinărilor între profilele decorative, dar și cu materialul suport.

Cum se montează?
Oferim gratuit consultanță pentru alegerea tipului și cantității de adezivi, pentru alegerea uneltelor și sculelor necesare la montaj.
Adezivul de lipire asigură aderența diverselor elemente la suprafața de montaj și montarea rapidă și eficace a profilelor.
Adezivii de îmbinare sunt foarte aderenți pe straturi poroase, sunt elastici, ușor de aplicat, excesul se șterge ușor după aplicare, se pot vopsi după întărire.
Adezivii de chituire se utilizează la chituirea îmbinărilor între profilele decorative, dar și cu materialul suport. Se mai pot folosi pentru remedierea eventualelor degradări care pot apărea la montaj sau la o manipulare defectuoasă a profilelor și plăcilor decorative.

Cum se livrează?
Adezivii sunt disponibili în ambalaje variate cu volume diferite. În funcție de cantitatea de profile ce se montează alegeți volumul necesar de adezivi. Oferim consultanță gratuită. Producem direct sau importăm adezivi și materiale. Livrăm din depozitul nostru în toată România. Alege din site adezivii de lipire, chituire și îmbinare pentru profile de exterior, vopseluri, amorse, uneltele și sculele de tăiere, marca NMC Romania.


Cutie unelte VARIO MITRE BOX La comanda
Cutie unelte VARIO MITRE BOX
1.268,09Lei Fără TVA: 1.065,62Lei

↳ Dimensiuni Cutia cu unelte VARIO MITRE BOX are dimensiunile 18x18x47(cm) înălțime, grosime, lungime. ↳ Descriere Cutia cu unelte VARIO MITRE BOX se utilizează pentru tăieturi de mitră în unghiuri de la 45° la 0 sau 90°. Puteți face tăieturi ..

La comanda
Cutie unelte Vario Tool Box Complete Cutie unelte Vario Tool Box Complete La comanda
Cutie unelte Vario Tool Box Complete
2.048,38Lei Fără TVA: 1.721,33Lei

↳ Dimensiuni Cutia cu unelte VARIO MITRE BOX are dimensiunile 18x18x47(cm) înălțime, grosime, lungime . ↳ Descriere Cutia cu unelte VARIO MITRE BOX se utilizează pentru tăieturi de mitră în unghiuri de la 45° la 0 sau 90°. Puteți face tăieturi la..

La comanda
Fierastrau dur si PU 60cm
156,31Lei Fără TVA: 131,35Lei

↳ Dimensiuni Fierăstrăul polistiren are dimensiunile 600x0,85(mm) lungime, grosime. ↳ Descriere Fierăstrăul special pentru tăierea profilelor decorative din poliuretan și polistiren de înaltă densitate are dinți medii, ce vă permite să faceți tăi..

Adaugă în Coş
Cutie taiere AD Mitre Box
292,60Lei Fără TVA: 245,88Lei

↳ Dimensiuni Cutia pentru tăiere AD MITRE BOX are dimensiunile de: 27.5 cm inaltimea pe spate, 17.5 inaltimea pe fata, 40 cm lungime, 27 cm latime. Se pot taia profile pana la 27-28 cm.Cutia se foloseste doar cu fierastrau cu lama de 60 cm..

Adaugă în Coş
Adeziv imbinare DOMOSTYL HYBRID
90,19Lei Fără TVA: 75,79Lei

↳ Cantitate Adezivul DOMOSTYL HYBRID pentru fixarea și lipirea diverselor elemente decorative este disponibil la 290 ml. ↳ Descriere Adezivul DOMOSTYL HYBRID este un adeziv pentru lipirea și îmbinarea a profilelor decorative de exterior, capabi..

Adaugă în Coş
Adeziv imbinare profile decorative polistiren-poliuretan Akfix 560g
72,94Lei Fără TVA: 61,29Lei

↳ Cantitate Adezivul Akfix PA360 pentru fixarea și lipirea diverselor elemente decorative este disponibil la 560g. ↳ Descriere Adezivul Akfix PA360 se folosește pentru fixarea și lipirea diverselor elemente poroase și neporoase, lemn, metal, be..

Adaugă în Coş
Adeziv profile decorative exterior ADRo-fix 1.5 KG
39,75Lei Fără TVA: 33,40Lei

↳ Cantitate Adezivul pentru exterior ADRo - fix pentru lipirea profilelor pe fațade exterioare este disponibil la 1.5 KG. ↳ Descriere Adezivul pentru exterior ADRo - fix este un adeziv ce conține rășini sintetice, minerale, aditivi și apă. Adez..

Adaugă în Coş
Adeziv profile decorative exterior ADRo-fix 4KG
71,41Lei Fără TVA: 60,01Lei

↳ Cantitate Adezivul pentru exterior ADRo - fix pentru lipirea profilelor pe fațade exterioare este disponibil la 4KG. ↳ Descriere Adezivul pentru exterior ADRo - fix este un adeziv ce conține rășini sintetice, minerale, aditivi și apă. Adezivu..

Adaugă în Coş
Amorsa fatada sau interior ADRo-Prime 1L
11,95Lei Fără TVA: 10,04Lei

↳ Cantitate Amorsa de fațadă ADRo-Prime este disponibilă la 1 litri. ↳ Descriere Amorsa de fațadă ADRo-Prime este destinată acoperirii suprafețelor exterioare și interioare, înainte de aplicarea vopselei superlavabile ADRo-Optim, sau a oricărei a..

Adaugă în Coş
Amorsa fatada sau interior ADRo-Prime 4L
42,48Lei Fără TVA: 35,70Lei

↳ Cantitate Amorsa de fațadă ADRo-Prime este disponibilă la 4 litri. ↳ Descriere Amorsa de fațadă ADRo-Prime este destinată acoperirii suprafețelor exterioare și interioare, înainte de aplicarea vopselei superlavabile ADRo-Optim, sau a oricărei a..

Adaugă în Coş
Rasina chituire profile decorative exterioare ADRo-Quartz 1.5kg
49,98Lei Fără TVA: 42,00Lei

↳ Cantitate Materialul compozit ADRo-Quartz este disponibil la 1,5 Kg. ↳ Descriere Materialul compozit ADRo-Quartz este un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase, aditivi și apă. Se folosește pentru aco..

Adaugă în Coş
Rasina chituire profile decorative exterioare ADRo-Quartz Tub 310ml
26,31Lei Fără TVA: 22,11Lei

↳ Cantitate Materialul compozit ADRo-Quartz este disponibil la 310 ml. ↳ Descriere Materialul compozit ADRo-Quartz este un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase, aditivi și apă. Se folosește pentru chi..

Adaugă în Coş
Vopsea lavabila fatada exterior ADRo-Optim 15kg La comanda
Vopsea lavabila fatada exterior ADRo-Optim 15kg
198,17Lei Fără TVA: 166,53Lei

↳ Cantitate Vopseaua lavabilă pentru fațade exterioare ADRo-OPTIM este disponibilă la 15 kg. ↳ Descriere Vopseaua lavabilă pentru fațade exterioare ADRo-OPTIM este o vopsea superlavabila specială, de fațadă, pentru exterior, formată dintr-o dispe..

La comanda
Vopsea lavabila fatada exterior ADRo-Optim 4kg
74,24Lei Fără TVA: 62,39Lei

↳ Cantitate Vopseaua lavabilă pentru fațade exterioare ADRo-OPTIM este disponibilă la 4 kg. ↳ Descriere Vopseaua lavabilă pentru fațade exterioare ADRo-OPTIM este o vopsea superlavabila specială, de fațadă, pentru exterior, formată dintr-o disper..

Adaugă în Coş
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)