Price
Price 0Lei - 278Lei
Brand
Caracteristici
Înălțime (mm)
Lățime (mm)
Lungime (mm)
Pret

Accent 3D

Accent 3D

Plăcile sau accentele 3D decorative reprezintă o solutie simplă dar cu efect important pentru decorarea pereților fațadelor. Aceste panouri sunt ideale pentru amenajarea fațadelor din spațiul rezidențial dar sunt utilizate și pentru decorarea fațadelor clădirilor de birouri, hoteluri, restaurante, magazine.

De ce să alegi accentele noastre decorative?
NMC Romania îți oferă panouri decorative și accente 3D de exterior, pentru fațade, uși, ferestre, frontoane. Acestea reprezintă o soluție inovatoare care permite modelarea și înfrumusețarea cu stil a locuinței. ...

Unde se utilizează?
Creații de design, panourile decorative și accentele 3D pentru pereții de exterior oferă numeroase posibilități creative care vor genera efecte vizuale deosebite. Indiferent dacă este vorba de zona ușilor sau a ferestrelor, panourile evidențiază foarte bine fațadele. Ele transformă spațiile neutre în zone cu stil și personalitate, făcându-le elegante, luminoase și mai ales originale. Accentele 3D decorative, de exterior, au diferite dimensiuni ce lasă loc la nenumărate combinații și posibilități creative. Rezultate cu adevărat spectaculoase sunt obținute combinând formele accentelor 3D decorative cu efectele de lumini și umbre ale corpurilor de iluminat.

Cum se montează?
Accentele 3D sunt fabricate dintr-un polistiren acoperit cu material compozit - amestec de compuși pe bază de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase, aditivi. Sunt rezistente la umezeală și au design elaborat.
Accentele 3D decorative sunt ușor de montat și de întreținut, fiind rezistente și durabile. La NMC Romania găsești întregul sistem de adezivi de lipire, îmbinare și chituire, ce garantează un montaj de calitate și stabilitate dimensională. Suprafața de contact a panoului cu peretele facilitează aderarea fermă a adezivului.
Panourile pot fi vopsite în culoarea peretelui sau în orice altă nuanță care poate aduce personalitate clădirii.
Vopsirea accentelor decorative se face după pregătirea suprafețelor, prin șlefuirea chitului și îmbinărilor. În cazul accentelor 3D de la NMC Romania, este necesară folosirea unei amorse, înaintea vopsirii cu vopsea lavabilă.

Cum se livrează?
Colecția noastră îți permite accesul la o selecție completă, de calitate, de accente 3D decorative. Plăcile noastre 3D sunt printre cele mai căutate profile decorative de exterior. De aceea avem un sortiment variat în stoc și livrăm din depozitul nostru în toată România. Alege panourile, accentele 3D și plăcile decorative, de la NMC Romania.

Accent 3D A101 270X160X30
122,15Lei Fără TVA: 102,65Lei

Accent 3D A101 folosit la exterior, cu rol decorativ, pentru a aduce un plus de personalitate casei.  Este realizat dintr-un polistiren acoperit cu material compozit (amestec de compusi pe baza de rasini sintetice, minerale cuartoase si calcaroa..

Adaugă în Coş
Accent 3D A102 245X195X30
123,05Lei Fără TVA: 103,40Lei

Accent 3D A102 folosit la exterior, cu rol decorativ, pentru a aduce un plus de personalitate si eleganta locuintei.  Este realizat dintr-un polistiren acoperit cu material compozit (amestec de compusi pe baza de rasini sintetice, minerale cuart..

Adaugă în Coş
Accent 3D A103 220X190X30
121,98Lei Fără TVA: 102,50Lei

Accent 3D A103 cu o latime de 19 cm si inaltime de 22cm, folosit la exterior cu rol decorativ. ..

Adaugă în Coş
Accent 3D A104 200X170X30
120,55Lei Fără TVA: 101,30Lei

Accent 3D A104 cu rol decorativ este realizat dintr-un polistiren acoperit cu material compozit (amestec de compusi pe baza de rasini sintetice, minerale cuartoase si calcaroase, aditivi si apa).Vopsirea trebuie realizata cu vopsea acrilica de exteri..

Adaugă în Coş
Accent 3D A106 600x450x55
277,48Lei Fără TVA: 233,18Lei

Accent 3D A106 600x450x55, cu rol decorativ, pentru a aduce un plus de personalitate casei.  Este realizat dintr-un polistiren acoperit cu material compozit (amestec de compusi pe baza de rasini sintetice, minerale cuartoase si calcaroase, aditi..

Adaugă în Coş
Accent Domostyl RA61
0,00Lei Fără TVA: 0,00Lei

Cheile de Bolta si coltarele confera o eleganta nealterata de timp. Acestea impreuna cu ancadramentele care inconjoara o usa, o fereastra va transforma casa ta intr-un magnet de priviri. Sunt folosite pentru decorarea fatadelor, dand un aspect eleg..

Adaugă în Coş
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)