Cheie de bolta poliuretan SA1
 

CHEIE DE BOLTA FEREASTRA SA1 290x240x70

  • 260,73Lei

Profilul SA1 din poliuretan este un produs fabricat de NMC Belgia. Este rezistent la șoc, radiații UV, îngheț, umezeală, poate fi vopsită ușor și este perfect pentru decorarea ferestrelor exterioare. Mai multe informații în descriere.

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Fără TVA: 219,10Lei

Disponibilitate: La comanda

Gama: DOMOSTYL

Cod produs: SA1

Etichete:  chei de boltăcheie de boltaornamente fatadaornament exteriorornament fatadaornamente fereastra

Dimensiuni

Dimensiunile profilului SA1 sunt de 290x240x70(mm) înălțime, grosime, lungime.

Stil

Cheia de boltă pentru fereastră este un element de arhitectură ce definește stilul clădirii. Poziționat la mijlocul unui ancadrament sau arcade, aducând un plus de eleganță și stil acestora. Design-ul său simplu este adesea punctul de atracție în cadrul amenajărilor în stil contemporan - elegant. Cheia de boltă pentru ferestre SA1 ar putea fi o opțiune de luat în seamă, acesta având un design ce se potrivește cu nevoile dumneavoastră.

Material

Este produs de NMC Belgia și este confecționat din poliuretan. Profilul are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri, radiații UV, îngheț și umezeală. Toate produsele NMC România au calitate premium.

Cum se lipește

Oricare ar fi substratul, acesta trebuie să fie curat, fără praf, fără urme de grăsime, uscat și în stare bună. Zugrăveala veche și alte straturi organice trebuie să fie răzuite și curățate anterior montării ornamentelor. Suprafețele trebuie să fie plate. Este acceptată o abatere de maxim 1 cm pe metru. Dacă este nevoie, trebuie efectuată renovarea substratului.

Sistemul se aplică în condiții atmosferice corespunzătoare, fără soare puternic, respectiv fără precipitații. Astfel tmin = 5°C și tmax = 25°C, Umax = 60%. Debitarea trebuie realizată cu o unealtă adecvată.

Ornamentele se fixează pe suport cu ajutorul adezivului de exterior ADRo-fix. Îmbinarea profilelor se realizează la o distanță de 1 mm, cu adezivul elastic de exterior DOMOSTYL HYBRID sub formă de cartuș, lăsând un rost (cant) de circa 2 mm până la suprafață. Acest cant se chituiește cu material compozit ADRo-Quartz, în vederea păstrării continuității și uniformității suprafeței. Chituirea se va face după circa 2-3 zile de la montarea profilelor pe suport. A NU se chitui rosturile cu adezivul de fixare.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de exterior.

Cum se vopsește

Cheia de boltă SA1 poate fi vopsită cu o vopsea lavabilă pentru exterior, agrementată pentru acest tip de profil. Materialul compozit folosit este absorbant și de aceea este necesară aplicarea în prealabil a unui strat de amorsă de fațadă ADRo-Prime, după care se folosește vopseaua lavabilă de exterior ADRo-Optim, cu care stratul de acoperire este compatibil. Primul strat de vopsea se poate aplica diluat cu circa 10% apă, iar cel de-al doilea strat cu vopsea nediluată, conform instrucțiunilor de folosire ale vopselei. Nu finisați în cazul în care acoperirea este udă. Profilele și plăcile decorative udate de ploaie nu sunt compromise. Ele pot fi finisate numai după ce stratul de material compozit e bine uscat.

Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: montaj specializat. Montajul este recomandat să fie făcut de catre echipe specializate pentru acest tip de lucrări, cu muncitori calificați care cunosc materialele și tehnologia de aplicare. Detalii suplimentare sunt disponibile și în instrucțiunile de montaj. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Caracteristici
Înălțime (mm) 240
Lățime (mm) 70
Lungime (mm) 290
Pret Bucata, dar se vinde doar la BAX