COLOANA DECORATIVA NCO4 400x200x2000

  • 294,77Lei

Coloana decorativa din polistiren si rasina cu nisip cuartos. Producator de profile decorative de exterior din polistiren: Adro-Decor, model NCO4.

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Fără TVA: 247,71Lei

Disponibilitate: 1000

Gama: ADRo - Decor

Cod produs: NCO4

Semicoloana semirotunda canelata este o coloana care are jumatate din diametru incastrat in zid.

Este realizata din polistiren acoperit cu material compozit.

Vopsirea trebuie realizata cu vopsea acrilica de exterior si in prealabil aplicat un strat sau doua de amorsa. Vopseaua ADRo-Optim este o vopsea superlavabila speciala, de fatada, pentru exterior. Este o dispersie apoasa de rasini sintetice, minerale, aditivi si apa.

Va recomandam pentru lipire adezivul de profile decorative exterior ADRo-Fix, un adeziv de exterior, capabil sa asigure aderenta diverselor produse la fatadele exterioare. 

Pentru imbinari puteti folosi adezivul de imbinare pentru profile decorative polistiren-poliuretan AKFIX. Acest adeziv poliuretanic este cea mai buna solutie pentru fixarea intre profile, cat si de stratul suport pe care sunt aplicate.

Ultima etapa este cea de chituire cu ajutorul produsului ADRo – Quartz, un adeziv care prin compozitia sa, asigura polistirenului rezistenta mecanica si chimica. Se foloseste pentru acoperirea profilelor si placilor decorative. Avand în vedere ca este necesara imbinarea acestor elemente decorative, dar si pastrarea uniformitatii suprafetei exterioare, chituirea la nivelul rosturilor se face cu materialul compozit de acoperire.

Aceste produse le puteti gasi la noi pe site la sectiunea “Materiale finisare si montaj pentru exterior” in categoria profilelor de exterior.

Caracteristici
Înălțime (mm) 2000
Grosime (mm) 1 200
Lungime (mm) 400
Pret 1 Bucata