Coloana polistiren de exterior Adro-Decor NCO6
 

COLOANA DECORATIVA NCO6 303x151x2000

  • 255,70Lei

Semicoloana decorativă de exterior NCO06 este un produs fabricat de NMC România. Este rezistentă la șocuri, radiații UV, îngheț, umezeală, poate fi vopsită ușor, fiind perfectă pentru decorarea fațadelor clădirilor și caselor.

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Fără TVA: 214,87Lei

Disponibilitate: La comanda

Gama: ADRo - Decor

Cod produs: NCO6

Etichete:  coloana exteriorpilastrusemicoloana

Dimensiuni

Dimensiunile semicoloanei decorative de exterior NCO06 sunt de 303x151x2000(mm) înălțime, grosime, lungime.

Stil

Semicoloana decorativă de exterior NCO06 are formă semirotundă, ce are jumătate de diametru încastrat în zid. Acest produs este realizat dintr-un polistiren acoperit cu material compozit, având rolul de a evidenția fațadele exterioare ale clădirilor, oferind casei un aer simplu, dar elegant. Semicoloana decorativă de exterior NCO06 ar putea fi o opțiune de luat în seamă, acesta având o formă ce se potrivește cu nevoile dumneavoastră.

Material

Este produs de NMC România și este confecționat din polistiren expandat cu densitatea EPS120, acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase, aditivi și apă. Profilul are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri, radiații UV, îngheț și umezeală. Toate produsele NMC România au calitate premium.

Cum se lipește, cum se îmbină, cum se chituiește

Lipirea este asigurată de adezivul profesional de profile decorative de exterior (Domostyl Hybrid, ADRo-Fix, ADRo-Kit) capabil să asigure aderența diverselor produse pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn). Adezivii sunt ușor de aplicat și pot fi vopsiți după întărire.

Pentru îmbinări puteți folosi adezivul de îmbinare pentru profile decorative - Domostyl Hybrid, ADRo-Kit. Adezivul de îmbinare pentru ornamente decorative este cea mai bună soluție pentru fixarea între profile, cât și de stratul suport pe care sunt aplicate.

Pentru chituire se folosesc adezivii de chituire ADRo-Quartz. Se utilizează la chituirea îmbinărilor între profilele decorative, dar și cu materialul suport. Materialul cu care se face chituirea este aceeași rășină folosită și la acoperirea profilelor.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de exterior.

Cum se vopsește

Semicoloana decorativă de exterior NCO06 poate fi vopsită în orice culoare folosind o vopsea acrilică de exterior și în prealabil va fi aplicat un strat sau două de amorsă. Recomandăm vopselele acril-siliconice, respectiv siliconice (de exterior), cu care rășina este compatibilă.

Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: montaj specializat. Montajul este recomandat să fie făcut de către echipe specializate pentru acest tip de lucrări, cu muncitori calificați care cunosc materialele și tehnologia de aplicare. Detalii suplimentare sunt disponibile și în instrucțiunile de montaj. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Caracteristici
Înălțime (mm) 303
Lățime (mm) 151
Lungime (mm) 2000
Pret Bucata