Cornisa acoperis: aplicare fatada casa ADRo-Decor NC166
 

CORNISA DECORATIVA EXTERIOR NC166 255x78x2000

  • 186,54Lei

Cornișa NC166 din polistiren acoperit cu rășini este un produs fabricat de NMC România. Este rezistentă la șoc, radiații UV, îngheț, umezeală, poate fi vopsită ușor, perfectă pentru decorarea fațadelor exterioare. Mai multe informații în descriere.

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Fără TVA: 156,76Lei

Disponibilitate: La comanda

Gama: ADRo - Decor

Cod produs: NC166

Etichete:  baghete polistiren exteriorcornise acoperiscornise polistiren fatadacornise fatada

Dimensiuni

Dimensiunile profilului NC166 sunt de 255x78x2000(mm) înălțime, grosime, lungime.

Stil

Cornișa NC166 prin designul său unic conferă o eleganță desăvârșită exteriorului locuinței. Acest model de profil decorativ de exterior reprezintă punctul de atracție în cadrul amenajărilor în stil modern - elegant. Cornișa decorativă pentru ferestre NC166, de dimensiuni mici, ar putea fi o opțiune de luat în seamă, acesta având un design ce se potrivește cu nevoile dumneavoastră.

Material

Este produs de NMC România și este confecționat din polistiren expandat cu densitatea EPS120 acoperit cu un amestec de compuși pe bază de rășini sintetice, minerale cuarțoase și calcaroase, aditivi și apă. Profilul are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri, radiații UV, îngheț și umezeală. Toate produsele NMC România au calitate premium.

Cum se lipește, cum se îmbină, cum se chituiește

Lipirea este asigurată de adezivul profesional de profile decorative de exterior (Domostyl Hybrid, ADRo-Fix, ADRo-Kit) capabil să asigure aderența diverselor produse pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn). Un singur tub de adeziv lipire Domostyl Hybrid este suficient, de exemplu, pentru a acoperi 2-3 m de profil decorativ. Pentru ADRo-Fix, consumul specific este de aproximativ 300 g/m2, în funcție de natura suprafeței pe care se aplică. Adezivii sunt ușor de aplicat și pot fi vopsiți după întărire.

Pentru îmbinări puteți folosi adezivul de îmbinare pentru profile decorative - Domostyl Hybrid, ADRo-Kit, AKFIX. Adezivul de îmbinare pentru ornamente decorative este cea mai bună soluție pentru fixarea între profile, cât și de stratul suport pe care sunt aplicate. Consum aproximativ doar pentru operația de îmbinare, 30 metri liniari pe tub.

Pentru chituire se folosesc adezivii de chituire ADRo-Quartz. Se utilizează la chituirea îmbinărilor între profilele decorative, dar și cu materialul suport. Materialul cu care se face chituirea este aceeași rășină folosită și la acoperirea profilelor. Consumul specific aproximativ este de 1Kg material compozit ADRo-Quartz pentru 10 metri liniari de profil.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de exterior.

Cum se vopsește

Cornișa NC166 poate fi vopsită în orice culoare folosind o vopsea acrilică de exterior și în prealabil va fi aplicat un strat sau două de amorsă. Recomandăm vopselele acril-siliconice, respectiv siliconice (de exterior), cu care rășina este compatibilă.

Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: montaj specializat. Montajul este recomandat să fie făcut de catre echipe specializate pentru acest tip de lucrări, cu muncitori calificați care cunosc materialele și tehnologia de aplicare. Detalii suplimentare sunt disponibile și în instrucțiunile de montaj. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Caracteristici
Înălțime (mm) 255
Lățime (mm) 78
Lungime (mm) 2000
Pret Bucata