Lambriu pentru decorare perete WALLSTYL® WG1 - NMC Romania
 

Lambriu Wallstyl WG1 10x79x2440

  • 82,41Lei

Brâul decorativ Wallstyl WG1 este un produs importat din Belgia de NMC România. De culoare alb mat, rezistent la șoc și umezeală, poate fi vopsit în orice culoare, fiind perfect pentru mascarea imperfecțiunilor. Mai multe detalii în descriere.

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Dimensiuni

Brâul decorativ WG1 are dimensiunile 10x79x2440 (mm) înălțime, grosime, lungime.

Stil

Brâul decorativ de perete WG1 se clasează în topul celor mai bine cotate profile decorative conferind o eleganță desăvârșită locuinței.  Design-ul său simplu este adesea punctul de atracție în cadrul amenajărilor în stil clasic până la cel modern. Pe lângă rolul decorativ amintim și rolul funcțional al brâului, acela de protecție al peretelui împotriva loviturilor, dar și pentru mascarea cablurilor subțiri electrice care traversează încăperea. Acest model de brâu decorativ este conceput pentru a oferi o notă plină de eleganță camerei. Lambriul WG1 este realizat 100% din materiale cu amprentă ecologică mică, nepoluante și sigure pentru locuința ta.

Material

Acest profil decorativ este produs de NMC Belgia și este confecționat din polistiren de înaltă densitate, are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri și la umezeală. Toate produsele NMC România au calitate premium.

Cum se lipește, cum se îmbină, cum se chituiește

Lipirea este asigurată de adezivul profesional de profile decorative interior (ADEFIX, ADEFIX PLUS sau ADRO-DECO) capabil să asigure aderența diverselor produse pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn). Un singur tub de adeziv lipire ADEFIX este suficient, de exemplu, pentru a acoperi 6 m de profil decorativ. Adezivii sunt ușor de aplicat și pot fi vopsiți după întărire.

Pentru îmbinări puteți folosi adezivul de îmbinare pentru profile decorative din polistiren de înaltă densitate - ADEFIX PLUS. Acest adeziv pentru ornamente decorative este cea mai bună soluție pentru fixarea între profile, cât și de stratul suport pe care sunt aplicate.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de interior.

Cum se vopsește

Lambriul decorativ WG1 poate fi vopsit în orice culoare folosind o vopsea fară solvent pentru a se armoniza perfect cu restul încăperii în care este montată. Se recomandă vopsirea folosind o vopsea acrilică, pe bază de apă, fără solvent.

Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: mediu. Profilele decorative din polimer sau polistiren de înaltă densitate se debitează foarte ușor. În zilele noastre este mult mai simplu să pui în practică proiectul la care tu ai visat. Ești o persoană căreia îi place să facă singur lucrurile, dar ești și atent la detalii? Înseamnă că îți poți monta profilele decorative singur. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Caracteristici
Înălțime (mm) 10
Lățime (mm) 79
Lungime (mm) 2440
Pret Bucata