Capitel coloana decorativa ARSTYL® PC2
 

Capitel coloana decorativa Arstyl PC2 224x330x96

  • 389,09Lei

Capitelul pentru coloana decorativă PC2 din poliuretan este un produs importat din Belgia de NMC România. De culoare alb mat, poate fi vopsit în orice culoare, fiind perfect pentru decorarea pereților. Mai multe informații în descriere.

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Fără TVA: 326,97Lei

Disponibilitate: La comanda

Gama: ARSTYL

Cod produs: PC2

Etichete:  capitelbaze pilaștribaza coloanadecoratiune peretedecoratiune interior

Dimensiuni

Capitelul pentru coloana decorativă Arstyl PC2 are dimensiunea 224X330X96.

Stil

Capitelul pentru coloana decorativă Arstyl PC2 este folosită împreună cu coloanele și bazele decorative pentru a completa ambianța interioarelor prin accente antice, mediteraneene și coloniale, conferind spațiului tău o notă unică. Capitelul pentru coloana decorativă Arstyl PC2 este realizată 100% din materiale cu amprentă ecologică mică, nepoluante și sigure pentru locuința ta.

Material

Acest profil decorativ este produs de NMC Belgia și este confecționat din poliuretan, are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri. Toate produsele NMC România au calitate premium.

Cum se lipește, cum se îmbină, cum se chituiește

Lipirea este asigurată de adezivul profesional de profile decorative interior (ADEFIX sau ADEFIX PLUS) capabil să asigure aderența diverselor produse pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn). Adezivii sunt ușor de aplicat și pot fi vopsiți după întărire. Pentru îmbinări puteți folosi adezivul de îmbinare pentru profile decorative poliuretan - ADEFIX PLUS. Acest adeziv pentru ornamente decorative este cea mai bună soluție pentru fixarea între profile, cât și de stratul suport pe care sunt aplicate.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de interior.

Cum se vopsește

Capitelul pentru coloana decorativă PC2 poate fi vopsit în orice culoare folosind o vopsea fară solvent pentru a se armoniza perfect cu restul încăperii în care este montat. Se recomandă vopsirea folosind o vopsea acrilică, pe bază de apă, fără solvent.

Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: mediu. Profilele decorative din polimer sau poliuretan se debitează foarte ușor. În zilele noastre este mult mai simplu să pui în practică proiectul la care tu ai visat. Ești o persoană căreia îi place să facă singur lucrurile, dar ești și atent la detalii? Înseamnă că îți poți monta profilele decorative singur. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Caracteristici
D (mm) 96 mm
Înălțime (mm) 224
Lățime (mm) 330
Pret Bucata