Scafa pentru tavan pentru banda LED ARSTYL® L3 - NMC Romania
 

Scafa decorativa led tavan perete poliuretan Arstyl L3 173x145x2000

  • 328,86Lei

Scafa L3 din poliuretan este un produs importat din Belgia de NMC Romania. De culoare alb, rezistentă la șoc, umezeală, poate fi vopsită ușor, perfectă pentru iluminatul indirect, mascarea țevilor și imperfecțiunilor. Mai multe informații în descriere

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Dimensiuni

Dimensiunile pentru Scafa L3 sunt 173x145x2000(mm) înălțime, grosime, lungime.

Stil

Scafa L3 se clasează în topul celor mai bine cotate profile decorative conferind o eleganță desăvârșită locuinței. Este proiectată într-o manieră modernă, special concepută pentru a se folosi la iluminatul indirect cu banda led. Design-ul său armonios este adesea punctul de atracție în cadrul amenajărilor în stil modern - elegant. Pe lângă rolul decorativ amintim și rolul funcțional al acesteia, acela de scafă pentru iluminare indirectă, mascare a țevilor și a eventualelor imperfecțiuni de finisare.

Material

Acest profil decorativ este produs de NMC Belgia și este confecționat din poliuretan, are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri și la umezeală. Toate produsele NMC Romania au calitate premium.

Cum se lipește, cum se îmbină, cum se chituiește

Lipirea este asigurată de adezivul profesional de profile decorative interior (ADEFIX, ADEFIX PLUS sau ADRO-DECO) capabil să asigure aderența diverselor produse pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn). Un singur tub de adeziv lipire ADEFIX este suficient, de exemplu, pentru a acoperi 7 m de profil decorativ. Adezivii sunt ușor de aplicat și pot fi vopsiți după întărire.

Pentru îmbinări puteți folosi adezivul de îmbinare pentru profile decorative - ADEFIX PLUS. Acest adeziv pentru ornamente decorative este cea mai bună soluție pentru fixarea între profile, cât și de stratul suport pe care sunt aplicate.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de interior.

Cum se vopsește

Scafa L3 poate fi vopsită în orice culoare folosind o vopsea fară solvent pentru a se armoniza perfect cu restul încăperii în care este montată. Se recomandă vopsirea folosind o vopsea acrilică, pe bază de apă, fără solvent.

Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: mediu. Profilele noastre decorative se debitează foarte ușor. În zilele noastre este mult mai simplu să pui în practică proiectul la care tu ai visat. Ești o persoană căreia îi place să facă singur lucrurile, dar ești și atent la detalii? Înseamnă că îți poți monta profilele decorative singur. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Caracteristici
Înălțime (mm) 173
Lățime (mm) 145
Lungime (mm) 2000
Pret Bucata