Menu
Your Cart

Panouri 3D

Panouri 3D
Panourile decorative 3D fabricate din poliuretan sunt ideale pentru amenajarea pereților de accent din birouri, restaurante și magazine. Ele transformă spațiile neutre în zone moderne, cu stil și personalitate. Acestea au diferite dimensiuni ce oferă posibilitatea de a le combina pentru rezultate cu adevărat spectaculoase. Panourile decorative sunt ușor de montat și de întreținut, fiind rezistente și durabile. Pot fi vopsite în culoarea peretelui sau în orice altă nuanță după pregătirea suprafețelor prin șlefuirea chitului și îmbinărilor. Colecția noastră cuprinde o selecție completă, de calitate pe care le livrăm în toată România.
Panou decorativ 3d interior poliuretan Arstyl 3D Icon 380x1135x45 Panou decorativ 3d interior poliuretan Arstyl 3D Icon 380x1135x45
Cel mai vandut
Gama: ARSTYL Model: ICON
Panoul 3D ICON confecționat din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, care are rolul de a decora interiorul încăperii. Vopsirea recomandată este cea prin vopsea acrilică pentru a reda unicitate și un aspect plăcut locuinței. Este un produs inovator, specific stilului modern-elega..
711,14Lei
Fără TVA:597,60Lei
Gama: ARSTYL Model: FLOWER
Panoul 3D FLOWER este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăr..
466,73Lei
Fără TVA:392,21Lei
Gama: ARSTYL Model: LIQUID
Panoul 3D LIQUID este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăr..
458,36Lei
Fără TVA:385,18Lei
Gama: ARSTYL Model: N1
Nișa din poliuretan Arstyl este un element decorativ care confera un aer rafinat și expresiv incaperii. In Nisa N1 Arstyl poti expune Amintiri, flori, ceasuri și alte obiecte de décor.  Acestea sunt preamorsate din fabrica si se pot vopsi in orice culoare folosind o vopsea acrilica.  Nișel..
958,90Lei
Fără TVA:805,80Lei
Gama: ARSTYL Model: WING
Panoul 3D WING este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăril..
103,05Lei
Fără TVA:86,60Lei
Gama: ARSTYL Model: BUMP
Panoul 3D BUMP este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăril..
447,04Lei
Fără TVA:375,66Lei
Gama: ARSTYL Model: CORAL
Panoul 3D CORAL confecționat din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, care are rolul de a decora interiorul încăperii. Vopsirea recomandată este cea prin vopsea acrilică pentru a reda unicitate și un aspect plăcut locuinței. Este un produs inovator, specific stilului modern-eleg..
150,88Lei
Fără TVA:126,79Lei
Gama: ARSTYL Model: CUBE
Panoul 3D CUBE este un produs premium NMC, conceput din poliuretan, potrivit pentru decorarea pereților interiori și a tavanelor. Este un profil decorativ inovator, proiectat într-o manieră modernă, special pentru a conferi distincție și grație încăperii. Designul său se încadrează cadrul amenajăril..
437,09Lei
Fără TVA:367,30Lei
Gama: ARSTYL Model: DOMINO
Panoul 3D DOMINO confecționat din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, care are rolul de a decora interiorul încăperii. Vopsirea recomandată este cea prin vopsea acrilică pentru a reda unicitate și un aspect plăcut locuinței. Este un produs inovator, specific stilului modern-ele..
655,38Lei
Fără TVA:550,74Lei
Gama: ARSTYL Model: RAY
Panoul 3D RAY confecționat din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, care are rolul de a decora interiorul încăperii. Vopsirea recomandată este cea prin vopsea acrilică pentru a reda unicitate și un aspect plăcut locuinței. Este un produs inovator, specific stilului modern-elegan..
154,22Lei
Fără TVA:129,60Lei
Gama: ARSTYL Model: STRIPE
Panoul 3D STRIPE, confecționat din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, care are rolul de a decora interiorul încăperii. Vopsirea recomandată este cea prin vopsea acrilică pentru a reda unicitate și un aspect plăcut locuinței. Este un produs inovator, specific stilului modern-el..
391,51Lei
Fără TVA:329,00Lei
Gama: ARSTYL Model: WAVE
Panoul 3D WAVE confecționat din poliuretan, este un profil decorativ de culoare alb mat, care are rolul de a decora interiorul încăperii. Vopsirea recomandată este cea prin vopsea acrilică pentru a reda unicitate și un aspect plăcut locuinței. Este un produs inovator, specific stilului modern-elega..
430,43Lei
Fără TVA:361,71Lei
Afişare de la 1 la 12 din 14 (2 pagini)