Plinte folosite pentru renovare
 
Price
Price 90Lei - 95Lei
Brand
Caracteristici
Înălțime (mm)
Lățime (mm)
Lungime (mm)
Pret

Plinte folosite pentru renovare

Plinte folosite pentru renovare

Cu plintele noastre de acoperire, renovările devin foarte simple: vechile profile și plinte sunt ușor acoperite fără a fi nevoie să recurgeți la scoaterea lor. O mare ușurare: fără efort, fără mizerie și zgomot dar cu o mare economie de timp.

De ce să alegi plintele noastre decorative speciale pentru renovări?
Sunt adaptate pentru orice tip de podea: plinte pentru gresie, plinte pentru parchet sau plinte pentru mochetă. Acoperă rapid și eficace vechile plinte. Vei termina mai repede proiectul tău de renovare. Toate plintele recomandate pentru renovări rapide le găsești în depozitul NMC România. ...

Unde se utilizează?
Plintele decorative sunt elemente de design indispensabile pentru obținerea unui stil sau unei decorări deosebite. Plintele decorative sunt baza amenajării oricărui interior din locuință: pentru living, dormitor, bucătărie sau baie. În colecție găsești și modele de plinte ce sunt potrivite spațiilor comerciale, pentru birou sau pentru restaurante.

Cum se montează?
Plintele albe din polimer dur au rezistență mare la șocuri și umezeală, se potrivesc oricărui tip de încăpere. Sunt plinte rezistente la șocuri sau apă și se montează imediat deasupra podelei, corectând eventuale imperfecțiuni de îmbinare. Albe din fabricație, plintele pot fi vopsite foarte ușor în orice culoare îți dorești, se combină astfel cu orice culoare de podea sau perete.

Cum se livrează?
Plintele noastre sunt printre cele mai căutate profile decorative de interior. De aceea avem un sortiment variat de plintă în stoc, importăm plintă din Europa și livrăm din depozitul nostru în toată România. Alege plinta favorită din zecile de modelele de plintă decorativă pentru parchet sau gresie, marca NMC Romania.

PLINTA POLIMER DUR CF2 110x22x2000
90,62Lei Fără TVA: 76,15Lei

↳ Dimensiuni Plinta CF2 are dimensiunile 110x22x2000 (mm) înălțime, grosime, lungime. ↳ Stil Plinta CF2 se clasează în topul celor mai bine cotate profile decorative conferind o eleganță desăvârșită spațiului locuit. Design-ul său armoni..

Adaugă în Coş
PLINTA POLIMER DUR CF2S 110x22x2000
90,62Lei Fără TVA: 76,15Lei

↳ Dimensiuni Plinta CF2S are dimensiunile 110x22x2000 (mm) înălțime, grosime, lungime. ↳ Stil Plinta CF2S se clasează în topul celor mai bine cotate profile decorative conferind o eleganță desăvârșită spațiului locuit. Design-ul său simplu este ..

Adaugă în Coş
PLINTA POLIMER DUR CF1 110x22x2000
90,62Lei Fără TVA: 76,15Lei

↳ Dimensiuni Plinta CF1 are dimensiunile 110x22x2000 (mm) înălțime, grosime, lungime. ↳ Stil Plinta CF1 se clasează în topul celor mai bine cotate profile decorative conferind o eleganță desăvârșită spațiului locuit. Design-ul său armonios este ..

Adaugă în Coş
PLINTA POLIMER DUR CF3 120x22x2000
94,82Lei Fără TVA: 79,68Lei

↳ Dimensiuni Plinta CF3 are dimensiunile 120x22x2000 (mm) înălțime, grosime, lungime. Plinta CF3 are aceleași dimensiuni și formă ca plinta FL2 putând fi folosite împreună în cadrul aceluiași proiect în funcție de necesitate. ↳ Stil Plinta CF3 s..

Adaugă în Coş
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)