Scafa decorativa pentru banda led ARSTYL® L1
 

Scafa decorativa led tavan perete poliuretan Arstyl L1 150x150x2000

  • 354,62Lei

Cornișa Arstyl L1 din poliuretan este un produs importat din Belgia de NMC România. De culoare alb mat, rezistentă la șoc și umezeală, poate fi vopsită în orice culoare, fiind perfectă pentru mascarea imperfecțiunilor. Mai multe informații în descriere.

Adaugă in Wishlist

Compară produsul

Fără TVA: 298,00Lei

Disponibilitate: La comanda

Gama: ARSTYL

Cod produs: L1

Etichete:  scafa tavanmasca galerie perdeascafa decorativa ledscafe livingmodele scafa tavanplinte cu led

Dimensiuni

Cornișa decorativă L1 are dimensiunile 150x150x2000 (mm) înălțime, grosime, lungime.

Stil

Cornișa de tavan L1 reprezintă cheia succesului în amenajarea spațiului dumnevoastră atunci când vine vorba de pereți cu defecte, fiind clasată în topul celor mai căutate profile decorative datorită aportului de finețe pe care îl conferă spațiului. Acest tip de scafă poate încorpora sursele de lumină din încăpere, obtinandu-se o lumină ambientală suficientă pentru a forma un spatiu liniștit și relaxant. Pe lângă rolul decorativ amintim și rolul funcțional al acesteia, acela de scafă pentru mascarea cablurilor, a țevilor inestetice, dar și a eventualelor imperfecțiuni de finisare dintre perete și tavan. Distanța dintre scafa și tavan trebuie să fie de cel puțin 15-20 cm. Acest model de baghetă decorativă este concepută pentru a oferi o notă plină de eleganță camerei. Cornișa de tavan L1 este realizată 100% din materiale cu amprentă ecologică mică, nepoluante și sigure pentru locuința ta.

Material

Acest profil decorativ este produs de NMC Belgia și este confecționat din poliuretan, are stabilitate dimensională, fiind rezistent în timp la șocuri și la umezeală. Toate produsele NMC România au calitate premium.

Cum se lipește, cum se îmbină, cum se chituiește

Lipirea este asigurată de adezivul profesional de profile decorative interior (ADEFIX, ADEFIX PLUS sau ADRO-DECO) capabil să asigure aderența diverselor produse pe substraturi poroase (tencuială, gips, beton, cărămidă, lemn). Un singur tub de adeziv lipire ADEFIX este suficient, de exemplu, pentru a acoperi 4 m de profil decorativ. Adezivii sunt ușor de aplicat și pot fi vopsiți după întărire.

Pentru îmbinări puteți folosi adezivul de îmbinare pentru profile decorative din poliuretan - ADEFIX PLUS. Acest adeziv pentru ornamente decorative este cea mai bună soluție pentru fixarea între profile, cât și de stratul suport pe care sunt aplicate.

Aceste produse le puteți găsi la noi pe site la secțiunea “Materiale și accesorii” în categoria profilelor de interior.

Cum se vopsește

Cornișa de tavan L1 poate fi vopsită în orice culoare folosind o vopsea fară solvent pentru a se armoniza perfect cu restul încăperii în care este montată. Se recomandă vopsirea folosind o vopsea acrilică, pe bază de apă, fără solvent.

Grad de dificultate montaj

Grad de dificultate: mediu. Profilele decorative din polimer sau poliuretan se debitează foarte ușor. În zilele noastre este mult mai simplu să pui în practică proiectul la care tu ai visat. Ești o persoană căreia îi place să facă singur lucrurile, dar ești și atent la detalii? Înseamnă că îți poți monta profilele decorative singur. Fii inspirat în alegerea elementelor decorative și alege ce îți place.

Caracteristici
Înălțime (mm) 150
Lățime (mm) 150
Lungime (mm) 2000
Pret Bucata