Menu
Your Cart

Profile flexibile

Profile flexibile
Profilele decorative flexibile sunt fără cusur când aducem în discuție tranziția elegantă între peretele curbat și podea sau tavan. Plintele, brâurile și cornișele flex sunt confecționate din poliuretan. Îndeplinesc cu succes și un rol decorativ. Se integrează perfect în cadrul amenajărilor cu un aer futurist și conferă o notă modernă și elegantă spațiului decorat.
Gama: WALLSTYL Model: FL1Flex
Plinta FL1 Flex, realizată din poliuretan, de culoare alb mat, prin aportul său de eleganță se situează în topul celor mai cotate profile decorative pe piață. Reprezintă cheia de succes în amenajarea unei locuințe. Are rol decorativ și facilitează tranziția dintre peretele curbat și perdea. Poate fi..
283,66Lei
Fără TVA:238,37Lei
Gama: ARSTYL Model: Z10Flex
Brâul Z10 FLEX , confecționat din poliuretan, este un produs premium NMC, care are rolul de a proteja peretele și de a ascunde imperfecțiunile de finisare. Se montează, de regulă la o înălțime de 80 cm deasupra podelei. Pe lângă rolul decorativ, are rol funcțional de mascare a cablurilor subțiri car..
146,66Lei
Fără TVA:123,24Lei
Gama: ARSTYL Model: Z1Flex
Brâul Z1 confecționat din poliuretan, este un produs premium NMC, care are rolul de a proteja peretele și de a ascunde imperfecțiunile de finisare. Se montează, de regulă la o înălțime de 80 cm deasupra podelei. Pe lângă rolul decorativ, are rol funcțional de mascare a cablurilor subțiri care traver..
521,09Lei
Fără TVA:437,89Lei
Gama: ARSTYL Model: Z13Flex
Brâul Z13 FLEX confecționat din poliuretan, este un produs premium NMC, care are rolul de a proteja peretele și de a ascunde imperfecțiunile de finisare. Se montează, de regulă la o înălțime de 80 cm deasupra podelei. Pe lângă rolul decorativ, are rol funcțional de mascare a cablurilor subțiri care ..
271,77Lei
Fără TVA:228,38Lei
Gama: ARSTYL Model: Z30Flex
Brâul Z30 confecționat din poliuretan, este un produs premium NMC, care are rolul de a proteja peretele și de a ascunde imperfecțiunile de finisare. Se montează, de regulă la o înălțime de 80 cm deasupra podelei. Pe lângă rolul decorativ, are rol funcțional de mascare a cablurilor subțiri care trave..
273,57Lei
Fără TVA:229,89Lei
Gama: ARSTYL Model: Z31Flex
Brâul Z31 confecționat din poliuretan, este un produs premium NMC, care are rolul de a proteja peretele și de a ascunde imperfecțiunile de finisare. Se montează, de regulă la o înălțime de 80 cm deasupra podelei. Pe lângă rolul decorativ, are rol funcțional de mascare a cablurilor subțiri care trave..
277,28Lei
Fără TVA:233,01Lei
Gama: ARSTYL Model: Z32Flex
Brâul Z32 confecționat din poliuretan, este un produs premium NMC, care are rolul de a proteja peretele și de a ascunde imperfecțiunile de finisare. Se montează, de regulă la o înălțime de 80 cm deasupra podelei. Pe lângă rolul decorativ, are rol funcțional de mascare a cablurilor subțiri care trave..
259,84Lei
Fără TVA:218,35Lei
Gama: ARSTYL Model: Z15Flex
Cornișa Z15 Flex este un produs NMC, fabricat din poliuretan, care nu permite absorția apei. Este conceput pentru a oferi o notă de eleganță camerei. Pe lângă rolul decorativ, are rol funcțional de mascare a cablurilor subțiri care traversează încăperea, dar și de protejare a peretelui împotriva urm..
170,48Lei
Fără TVA:143,26Lei
Gama: ARSTYL Model: Z1220FLEX
Cornișa Z1220FLEX Flex este un produs NMC, fabricat din polimer dur, care nu permite absorbţia apei. Este conceput pentru a oferi o notă de eleganță camerei. Pe lângă rolul decorativ, are rol funcțional de mascare a cablurilor subțiri care traversează încăperea, dar și de protejare a peretelui împot..
275,43Lei
Fără TVA:231,45Lei
Gama: ARSTYL Model: Z1240Flex
Cornișa decorativă ARSTYL Z1240 Flex este un produs NMC, fabricat din poliuretan care nu permite absorția apei. Este conceput pentru a oferi o notă de eleganță camerei. Pe lângă rolul decorativ, are rol funcțional de mascare a cablurilor subțiri care traversează încăperea, dar și de protejare a pere..
180,57Lei
Fără TVA:151,74Lei
Gama: ARSTYL Model: Z16Flex
Cornișa decorativă Arstyl Z16 Flex este un produs NMC, fabricat din poliuretan care nu permite absorția apei. Este conceput pentru a oferi o notă de eleganță camerei. Pe lângă rolul decorativ, are rol funcțional de mascare a cablurilor subțiri care traversează încăperea, dar și de protejare a perete..
258,91Lei
Fără TVA:217,57Lei
Gama: ARSTYL Model: Z18Flex
Cornișa decorativă Arstyl Z18 Flex este un produs NMC, fabricat din poliuretan care nu permite absorția apei. Este conceput pentru a oferi o notă de eleganță camerei. Pe lângă rolul decorativ, are rol funcțional de mascare a cablurilor subțiri care traversează încăperea, dar și de protejare a perete..
244,74Lei
Fără TVA:205,66Lei
Afişare de la 1 la 12 din 14 (2 pagini)