Menu
Your Cart

Rozete

Rozete
Rozetele decorative sunt cunoscute pentru impactul vizual foarte puternic pe care îl oferă încăperii în care sunt montate. Aceste profile decorative de interior, pentru pereți sau tavane, transformă spațiile neutre în zone cu stil și eleganță. Fiind fabricate din poliuretan, rozetele sunt rezistente la umezeală, ușor de manevrat, de montat și au un design elaborat. Vopsirea acestora se face după pregătirea suprafețelor în funcție de culoarea peretelui sau alte preferințe. Colecția noastră îți permite accesul la o selecție completă, de calitate, care pot fi disponibile în toate zonele țării.
Gama: ARSTYL Model: R15
Rozeta R15 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
428,00Lei
Fără TVA:359,66Lei
Gama: ARSTYL Model: R13
Rozeta R13 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
206,11Lei
Fără TVA:173,20Lei
Gama: ARSTYL Model: R14
Rozeta R14 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
211,84Lei
Fără TVA:178,02Lei
Gama: ARSTYL Model: N1
Nișa din poliuretan Arstyl este un element decorativ care confera un aer rafinat și expresiv incaperii. In Nisa N1 Arstyl poti expune Amintiri, flori, ceasuri și alte obiecte de décor.  Acestea sunt preamorsate din fabrica si se pot vopsi in orice culoare folosind o vopsea acrilica.  Nișel..
958,90Lei
Fără TVA:805,80Lei
Gama: ARSTYL Model: R1520
Rozeta R1520 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda ..
233,12Lei
Fără TVA:195,90Lei
Gama: ARSTYL Model: R10
Rozeta R10 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda un..
447,61Lei
Fără TVA:376,14Lei
Gama: ARSTYL Model: R5
Rozeta R5 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de elega..
331,17Lei
Fără TVA:278,29Lei
Gama: ARSTYL Model: R18
Rozeta R18 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de eleg..
489,45Lei
Fără TVA:411,30Lei
Gama: ARSTYL Model: R1
Rozeta R1 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de elega..
334,51Lei
Fără TVA:281,10Lei
Gama: ARSTYL Model: R11
Rozeta R11 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de eleg..
675,94Lei
Fără TVA:568,02Lei
Gama: ARSTYL Model: R1410
Rozeta R1410 decorativă, confecționată din poliuretan, este un produs NMC corespunzător pentru ornamentarea amenajărilor interioare. Poate fi vopsit în orice nuanță printr-o vopsea pe bază de apă, fără solvenți și este realizată din materiale nepoluante și sigure pentru locuință. Oferă o tentă de el..
96,94Lei
Fără TVA:81,46Lei
Gama: ARSTYL Model: R8
Rozeta R8 este un profil decorativ renumit pe piață, fabricat din poliuretan, folosit pentru decorarea interiorului unei amenajări. Este montată de obicei în mijlocul camerei, aflându-se printre modelele preferate de arhitecți în creionarea stilului clasic și modern. Este potrivită pentru a reda uni..
409,35Lei
Fără TVA:343,99Lei
Afişare de la 1 la 12 din 36 (3 pagini)